2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر مرغ رو تقریبا ۳۵ تومن حساب کن، من ماهی دو و نیم کیلو خریدم ۸۵ شد تقریبا که ۴ تا ماهی کوچیک و پاک ...

مرسي عزيزم

بااين گروني ادم هيچ كاري نميتونه بكنه بايد از سر و ته همچي زد 

ماهي كه خريديد براي دو نفر هر يه وعده يه ماهي كافيه؟

مرسي عزيزم بااين گروني ادم هيچ كاري نميتونه بكنه بايد از سر و ته همچي زد  ماهي كه خريديد براي ...

زیاد برا این خریدا خودتو تو دردسر ننداز اگه همسرت داره بهش بگو ما باید برا یخچالمون خرید کنیم پدر و مادرم فقط یکم میدن 

زیاد برا این خریدا خودتو تو دردسر ننداز اگه همسرت داره بهش بگو ما باید برا یخچالمون خرید کنیم پدر و ...

نه جهيزيم تموم شد الان براي خونه خودمون ميخام برم خويد سع ماه پيش بود عروسيم

دستمونم خاليه مجبوريم مديريت كنيم 

به قصاب برلي خريد گوشت چرخي چي بايد بگم؟

تهرانی مرع شمال کیلو15تومنه

مرع معمولی 12تا13تومن 

هرکدومش 2کیلوهم باشن نهایتا30تومن 

ماهی راخودم نمیخورم وقتی میخوردیمم ماهی یکبار 

بعدازاین بسته بندی فروشگاهی هانخرگرونترن ازمرع فروشی هابخربگوخورشتی برات تیکه کنه 

سینه هاش را4تیکه میکنه رون هاراهم بالاش راجداکنه برادونفرکه معمولی بخورن چنددفعه میره

براصرفه جویی هم میتونی مرغ راقطعه قطعه مربعی بکنی وهویح ونخودفرنگی وسیب زمینی بذاری کنارش 

نه جهيزيم تموم شد الان براي خونه خودمون ميخام برم خويد سع ماه پيش بود عروسيم دستمونم خاليه مجبوريم ...

عاهان 

بگو جوشت چرخی میخوای بعد ببین چطور دوس داری چربیش زیاد باشه یا کم اونم بگو

عاهان  بگو جوشت چرخی میخوای بعد ببین چطور دوس داری چربیش زیاد باشه یا کم اونم بگو

گوشت بخرم بعد خودم چرخ كنم بهتره؟اون موقع بايد چربي جدا بگيرم باهاش چرخ كنم؟كدوم بهتره بنظر شما؟