هیچ علاقه ای به همسرم ندارم همه جور بلا سرم آورده و نرفتم ولی خب الان حقیقتا پشیمونم کاش میرفتم بارها بهم گفته منو نمیخواد نه محبت میکنه نه اخلاق داره رفیق بازه صبح تا شب نیست عصر هم دوستش زنگ بزنه بریم فلان جا سریع میره منو پسرمو بزور شاید بیرون تا سر خیابون ببره الآنم خو بدتر با خانوادمم قطع رابطه ایم باهاشونم 45 کیلومتر فاصله دارم بهش میگم بیا طلاقم بده یا خوب شو میگه تحمل کن مگه من 5 سال تحملت نکردم بارها قبلاً گفت بیا طلاق توافقی بگیریم من قبول نکردم و موندم اما الان میگه بری خونه مامانت هم طلاقت نمیدم هیچ جوره بخاطر بچه بمون و تحمل کن خیلی ازش ناامیدم با همه کارایی که کرد هنوز بدهکار هم هست و یه عذر خواهی ام نمیکنه خیلی خسته ام بچه ها چیکار کنم 😟
بمون و زندگی کن بامردا باید کنار اومد همشون تقریبا ی مدلن حالا یکی یخورده بهتر یکیم یخورده بدتر .فکر میکنی جدا شی بهتر زندگی میکنی از این خبرا نیست مگه اینکه بیخیال بچه بشی و بری ی زندگی دیگه تشکیل بدی که اونم معلوم نیست چی در بیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بقول همین دوستم شیفت کن رو یک موضوع دیگه شوهر ایشان بیکاره دوستم میگه فقط ضروریات میخرم ...
دلم میخواد بگردم پیدا کنم ولی خب واقعا هیچی نیست نه محبت نه علاقه نه تلاش برای موندن من نه احترام هییییچی نیست من دلم محبت میخواد من خیانت دیدم و شوهرم منو گذاشت پشت در ولی من موندم
خیلی بیشتر از اونی که فکرشو بکنی موندم و صبر کردم میتونی به تاپیکام یه نگاه بندازی
پس میتونی از بچه بگذری یا خرج خودت و بچه رو بدی بعد طلاق خیلی دوره بدیه خواهر شوهرم جدا شده بود خیلی روحیش داغون بود و به محض اینکه براش خواستگار اومد ازدواج کرد ی دخترم داره خیلی برا بچه سخت میشه