2777
2789
عنوان

هوف هی خدا خودت بیا و دل منو آروم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست

بمون و زندگی کن بامردا باید کنار اومد همشون تقریبا ی مدلن حالا یکی یخورده بهتر یکیم یخورده بدتر .فکر میکنی جدا شی بهتر زندگی میکنی از این خبرا نیست مگه اینکه بیخیال بچه بشی و بری ی زندگی دیگه تشکیل بدی که اونم معلوم نیست چی در بیاد

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودش هی میگفت بچه می‌خوام هیچ وقت رو حرفش واینستاد بارها گفتم منو نمیخواید برو طلاق بده 

پس درست زندگيشو بكنه ديگه

بخدا جدا بشي بري خونه مامانت خيلي بدتره حداقل الان هانم خونتي و مستقلي

بمون و زندگی کن بامردا باید کنار اومد همشون تقریبا ی مدلن حالا یکی یخورده بهتر یکیم یخورده بدتر .فکر ...

خیلی بیشتر از اونی که فکرشو بکنی موندم و صبر کردم میتونی به تاپیکام یه نگاه بندازی

ما زنا چقدر بدبختیم خدا ااااا

ببین بقول همین دوستم شیفت کن رو یک موضوع دیگه شوهر ایشان بیکاره   دوستم میگه فقط ضروریات میخرم بقیه پولمو خرج خودم میکنم به فکر خودمم 

عوضش شوهر شما دارد خرج زندگیشو میدهد شما هم یک نقطه ای تو زندگیت پیدا کن که با ان حس و حال خوبی داشته باشی 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
ببین بقول همین دوستم شیفت کن رو یک موضوع دیگه شوهر ایشان بیکاره   دوستم میگه فقط ضروریات میخرم ...

دلم میخواد بگردم پیدا کنم ولی خب واقعا هیچی نیست نه محبت نه علاقه نه تلاش برای موندن من نه احترام هییییچی نیست من دلم محبت میخواد من خیانت دیدم و شوهرم منو گذاشت پشت در ولی من موندم

خیلی بیشتر از اونی که فکرشو بکنی موندم و صبر کردم میتونی به تاپیکام یه نگاه بندازی

پس میتونی از بچه بگذری یا خرج خودت و بچه رو بدی  بعد طلاق خیلی دوره بدیه خواهر شوهرم جدا شده بود خیلی روحیش داغون بود و به محض اینکه براش خواستگار اومد ازدواج کرد ی دخترم داره خیلی برا بچه سخت میشه

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو