2777
2789
عنوان

هوف هی خدا خودت بیا و دل منو آروم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست

عزیزم منم همینطور بود ازدواجم سنتی بود شوهرم قبل از من عاشق ی دختر دیگه بود پدرش مسن بود و اومدن خواستگاری منم از رو ی لج و لجبازی به مامانم گفتم بیان و گرنه چقدر خواستگار داشتم تنهامشکل این بود که مامانم می گفت شغل آزاد نه خلاصه اینکه خیلی اذیتم کرد حتی نامه های دوست دخترشو نگه داشته بود واینکه من سال 78 عقد کردم اون موقعها غیر از تلفن نامه نگاریم می کردن خیلی برام سخت بود که نامه ها رو نگه داشته بود شوهر منم خیلی این حرفا رو به من زد خیلی خواستم جدا شم مامانم که مخالف سر سخت جداییمون بود بابامم می گفت بچتو بزار بیا نگاه به پسر طفل معصومم کردم گفتم پدر و مادرش که پیرن که هر کدومشون به فاصله ی تقریبا یک سال سال 88 و 89 فوت کردن خودشم که اخلاق نداره و روانیه پس موندم به خاطر بچم وقتی پسرم آزمون تیزهوشان قبول شد خدا رو شکر کردم برای اینکه بالاسرش موندم و موفقیتشو دیدم و امسال که باز منتظر موفقیت دومش در کنکور هستم موندم به خاطر تمام حرصایی که خوردم فشار خون هم گرفتم والان داروی فشار و اعصاب می خورم ولی وقتی نگرانی پسرم و از نبودن نیم ساعتیم تو خونه می بینم میگم خدایا شکرت که موندم و بچم آواره ی اینور و اونور نشد البته بگم که الان اخلاق شوهرم 180 درجه عوض شده و خیلی تریپ مهربونی برداشته خودم فکر می کنم چون فشار خون بالا گرفتم و خودش و مقصر میدونه به خاطر مریضیم اخلاقش عوض شده 

اینطور نیست گلم 😔 شوهرم منو اصلا دوست نداره اصلا  کاش بمیره راحت بشم از دستش من براش میمردم ا ...

عزیزم.خیلی ناراحت شدم اگه واقعا مطمئنی که دوست نداره بچتو ازش بگیر و جدا شو بدون بچه داغون میشی .انشاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.