2777
2789
عنوان

راه برخورد با دوست بی شعور🤔🤔

97 بازدید | 13 پست

سلام به همگی

چندین سال باهم دوست بودیم قبل از ازدواجمون یعنی شش نفریم نمیدونم چی شد که هر موقع خونه یکی جمع میشدیم بعد مدتی این میگف میخوام برم خونه و لپ هاشو بادمیکرد(کنایه از اخم هاشو توهم میکشیدو بغ میکرد)...حتی خونه خودشم ی جوری میشد....

یه بارم به خودم گف به شوهرم گفتم ببین شوهر نفس چه پرو فایل هایی براش می ذاره یاد بگیر (شماره شوهرم رو شوهرش داشته چون باهم رفیق بودند...)بعد این میرفته چک میکرده....من بازم هیچی نگفتم فقط لبخند زدم...

تا اینکه به یکی از دوستام گفتم اره چرا این این جوریه.. ؟اونم بهم گف ناراحت نشیا فلانی خیلی درباره تو حرف میزنه و دلیل اینکه خونه ی بچه هابلندمیشد میرفت این بود ک بچه ها با تو حرف میزدند و درباره مسافرتت می گفتی...خونه اون یکی دوستمم درموردجهازحرف میزدین می گفته چرا همه از تو نظر میخوان ....😑

درصورتی که همه داشتیم حرف میزدیم و خیلی حرف های دیگه ...منم گفتم اگه دیگه مهمونی گرفتین و اون باشه من نمیام و دیگه کلا بهش نگفتیم...

اما یکی از بچه ها آمارو بهش میداده و اون میدونسته😏

احتمالا هم بهش گفته من چی گفتم و همه رو از چشم من ببینه ....

فرداشب عروسی یکی از دوستامونه و اونم هست ...

میخوام کمکم کنید اگه دیدمش چه جوری باهاش بر خورد کنم ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی،مث قبل

در حق شما بدیی نکرده ک!فقط شاید حسادت کرده باشه(اگه فرضو بگیریم ک اون دوسته سومیه راست گفته باشه)که باز خودشو ناراحت کرده

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

با اينكه يه ذره نامفهموم نوشتى ولى يه چيزايى دستگيرم شد

باهاش دوستيتو تموم كن

خيلى راحت

اينجور ادماى منفى تو زندگيت نباشن خيلى بهتره

نگو نميتونم و اينا

بايد بتونى ادماى منفى رو حذف كنى

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
معمولی،مث قبل در حق شما بدیی نکرده ک!فقط شاید حسادت کرده باشه(اگه فرضو بگیریم ک اون دوسته سومیه راس ...

دو تا از بچه ها گفتند پشت سرم حرف میزنه...نباید کاری بکنم ک از رفتارش شرمنده شه و دیگه تکرار نکنه🤔

کجا شو ؟ دوستم پشت سرم حرف میزنه دیگه نگفتیم تو مهمونیامون بیاد ..اما میدونه مهمونی میگیریم....فردا ...

بنظرم که اصلا پیشقدم نشوبرا سلام و... خیلی سنگین باش و ازش دوری کن اما با دوسای دیگت خیلی صمیمی باش دیگه اگه حالیش باشه میفهمه عزیزم

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥
نمیدونم. فقط من فقط با شنیده ها قضاوت نمیکردم دوستمو. میرفتم باهاش صحبت میکردم بعد اگه میدیدم اون حر ...

رفتارش باخودم رو دیدم فقط شنیده ها نی...باهاش قطع رابطه کردم اما از بقیه دوستام آمارمو میگیره....دوستم بهش گفته این حرفا درست نی اما بازم ادامه میده بعد من برم بهش چی بگم؟

دو تا از بچه ها گفتند پشت سرم حرف میزنه...نباید کاری بکنم ک از رفتارش شرمنده شه و دیگه تکرار نکنه🤔

وقتی تعداد دوستا چند تا باشه،ببینن دوتاشون با هم مشکل دارن هی هیزم میریزن تو آتیش این دوتا،تا یه مدت حرفی واسه زدن داشته باشن!!من بودم رو حرفای اونای دیگه،رابطمو خراب نمیکردم!بعدا همینا که به شما گفتن دوستت پشت سرت حرف میزنه،رو در رو کنی کلا منکر حرفاشون میشن!

نظر من اینه ک معمولی باش،حالا قربون صدقش نرو، ولی خودتو ادم بده هم نکن

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم