2777
2789
عنوان

خوردن موقع شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست
دقیقا عین من اما نمیدونم چرا برا همه چی پشتکار دارم الا برا تناسب اندام 🤔

من واسه تغذیهکه بچه شیر میدم

واسه ورزشم چون درس می خونم واقعا بدنم نمی کشه دیگه

شما چند کیلویی؟

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
منم ضعف میکنم غذاهم نخورم شیر ندارم اضافه وزن بارداری هم دارم حدود ۱۰ کیلو😖

عزیزم بچه ات چند وقتشه؟

من کل بارداری 11کیلو اضافه کردم که همون ماه اول رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه تغذیهکه بچه شیر میدم واسه ورزشم چون درس می خونم واقعا بدنم نمی کشه دیگه شما چند کیلویی؟

الان با اجازتون۹۱ولی قبلش۷۸

منم همین میخورم مثلا بچه وزن بگیره بعدم برا تغذیش کلاسای دانشگامم طوریه ک ب هیچ وجه نمیشه باشگاه رفت بعدم ک میام طوری خسته و‌خوردم ک اصن ی سره میرم میفتم

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
الان با اجازتون۹۱ولی قبلش۷۸ منم همین میخورم مثلا بچه وزن بگیره بعدم برا تغذیش کلاسای دانشگامم طوریه ...

عزیزم شما هنوز بارداری 

ورزش و اینا رو کلا فراموش کن

قدت چنده؟من 160.کاش 68کیلو بشم😩😭

عزیزم شما هنوز بارداری  ورزش و اینا رو کلا فراموش کن قدت چنده؟من 160.کاش 68کیلو بشم😩😭

ن ورزش الان ک نه نمیشه برا بعد بارداری نمیتونم هم برنامشو بچینم اصن

قدم۱۷۰ تنها خوبی ک دارم اینه ک ی دست چاق میشم و شکمم هیچی نداشتم

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
ن ورزش الان ک نه نمیشه برا بعد بارداری نمیتونم هم برنامشو بچینم اصن قدم۱۷۰ تنها خوبی ک دارم اینه ک ...

ماشاءالله قدت رعنا و رشیده

من برم متخصص تغذیه ببینم چکار کنم

فقط خواستم بدونم این پرخوری طبیعیه یا از روی هوای نفس

برنج که هفته ای دوبار می ذارم ولی فکر کنم مشکلم دقیقا نخوردن میان وعده است اگه میان وعده آجیل و می ...

اینو با متخصص تغدیه صحبت کن ولی گاهی ریزخواری زیادم باعث چاقی میشه...اما خب مقوی خوردن بهتره تا حجیم خوردن

ماشاءالله قدت رعنا و رشیده من برم متخصص تغذیه ببینم چکار کنم فقط خواستم بدونم این پرخوری طبیعیه یا ...

فدات

ن طبیعیه خیالت تخت