2777
2789
عنوان

آمپول لاغری ساکسندا

6169 بازدید | 40 پست

دوستان  من تهیه کردم این امپولو امروز روز اول استفاده مه کسایی که استفاده کردن میشه از تجربیاتتون بگید  و اینکه اگه دوز پایینش تاثیری روم نداشت دو شو بالا بیرم خودم و یه آمپولش برای چند وقته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حق چیزای نشنیده

میشه یکم توضیح بدی جریانش چیه

قیمتش چنده

عوارضش چیه

عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍
استارتر اینا همه عوارض داره  من سه  ماهه  15 کیلو کم کردم راحت باغذایی مطابق سفره وو ...

الان منم دوماهه غذامو مخصوصا برنج رو کم کردم کلا هم اهل چربی وشیرینی نیستیم ولی دریغ از نیم کیلو

رژیم گرفتی 🤔 من امروز روزه اوله رژیم کانادای هستم ابته یه ۵روز بود کم کردم اشتهامو ک روزه اول غش ن ...

من رزیم خودسرنگرفتم چون وزنم بالا بود دوره انلاین گرفتم

لاغری با آمپول؟تاحالا نشنیده بودم.به نظرم سمت اینجورچیزانرید.بالاخره هردارویی عوارضی داره حتی یه مسکن ساده .برای لاغری پیاده روی روزانه وکم کردن خوراکی های آماده ونان وبرنج وسرخ کردنی ها خوبه.جدای ازاینا نمیترسی از خودآمپولش؟

به حق چیزای نشنیده میشه یکم توضیح بدی جریانش چیه قیمتش چنده عوارضش چیه

قیمتش فک کنم نزدیک ۴۰۰ تومنه اشتهارو از بین میبره میگن انقال غذا از معده به روده رو میبنده اینطوری غذا جذب نمیشه دفع هم نمیشه و شما اشتهات کامل از بین میره 

استارتر اینا همه عوارض داره  من سه  ماهه  15 کیلو کم کردم راحت باغذایی مطابق سفره وو ...

اخه کلم منم راحت با رژیم کم میکنم ولی باید تا ۲۰ رثز دیگه کلی وزنم پایین بیاد باید آی یو ای کنم بخاطر همین این روشو اشتغادهکردم