2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

90 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی برا کولیک نوزادش شربت زادیتن داده ؟ پسرم یه ماهشه از ۹ روزگی کولیک شروع شد اول کولیکز و اهورا نی نی بعد یه مدت گریپ میکسچر و دایمتیکون .الانم دکترشو عوض کردم کامی کام و کولیف داده شربت زادیتن هم داده ‌. شربت زادیتن خوبه برای کولیک؟ کسی استفاده کرده؟ 

وای یادم ننداز دختر بیچاره ام چقدر اذیت شد😭

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زادیتن برای حساسیته و خواب آور و زیر 6 ماه معولا نمیدن. ربطی به کولیک نداره. کولیک اصولا درمانی نداره، بین 4 ماهگی تا 6 ماهگی خوب میشه. قطره کولیکز کمی بهترش می کنه. موقع حملات کولیک تو بغلت بگیرش، اروم تکونش بده، صداهای سفید مثل سشوار، هود، جاروبرقی پخش کن. اپلیکیشن این صداها هم هست، فکر کنم خواب نوزاد اسمشه. من تا 5 ماهگی نشسته خوابیدم، پسرم رو عین کوالا بغلم می گرفتم، پشتش رو مرتب می مالیدم، هود یا سشوار هم روشن بود. ماشین گردی هم خیلی موثره

زادیتن برای حساسیته و خواب آور و زیر 6 ماه معولا نمیدن. ربطی به کولیک نداره. کولیک اصولا درمانی ندار ...

آره همه اینکارا رو میکنم یکم ارومتر میشه اما بدیش اینه که شبا که نمیخوابه هیچ صبحها هم تا ۱۱ نمیخوابه و گریه داره .و من از شدت خواب رو به مرگ میرم . 

آره همه اینکارا رو میکنم یکم ارومتر میشه اما بدیش اینه که شبا که نمیخوابه هیچ صبحها هم تا ۱۱ نمیخواب ...

حملات کولیک ساعات مشخصی دارن، اون ساعتا مجبوری بیدار باشی. پسر من از 2 صبح تا 6 صبح بود، از 5 بعذ از ظهر تا 8 شب. خوابت رو جوری تنظیم کن وقتی خوابه بخوابی. اینم بگم هر چی زمان بگذره مدت حملات کوتاهتر میشن

سلام عزیزم بهش نده من تازه این پیام رو برام فرستادن و فکری ب یادت افتادم و دنبال این تاپیک بودم 

فوری و مهم / برای ۸۴ میلیون ایرانی ارسال کنید تا کسی این شربت را نخرد که خیلی کُشته دادیم! شربت زادیتین مخصوص سرماخوردگی کودکان، قلابی و کشنده است!

🅱 @LaLaLandTel | @SarzaminTel

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰
سلام عزیزم بهش نده من تازه این پیام رو برام فرستادن و فکری ب یادت افتادم و دنبال این تاپیک بودم  ...

آخه دکترش بهترین دکتر تو شهرمونه مگه میشه ندونه که این شربت اینجوریه ...ای خدا چیکار کنم خیلی آشفته و نگرانم