سلام توروخدا كسايي كه بچه بيش فعال دارن بخونن ديروز پسرم و بردم پيش دكتر محمود رضا اشرفي ايشون تشخيص بيش فعالي دادن پسرم ٤ سال و نيمشه
انرژي فوق العاده زياد و خستگي ناپذير اينكه دائم در حال بالا پايين پريدن و دويدنه حتي تو خونه اصلا همش داره ميدوئه و شلوغ كردن و صداهاي عجيب غريب از خودش دراوردن شكستن اسباب بازي اما نترس نيست معموليه و كارهاي خطرناك هم نميكنه معمولا باهاش نميشه رفت خريد تو سه مغازه باشيم همش داره به همه چي دست ميزنه نميتونه يه جا وايسه من خريدم و بكنم بريم انگار كه همش دستاش بايد كار كنه حتما بايد به يه چيزي دست بزنه اما پسر فوق العاده باهوش و اينكه اصلا اختلال يادگيري نداره يعني قدرت يادگيريش عاليه اينو مربياي مهدش گفتن تو خونه هم من هرچي ياد ميدم راحت ياد ميگيره تو خونه هم همش ميگه مامان بيا بهم ياد بده اما وقتي ميشينيم بهش ياد بدم خيلي زود حواسش پرت ميشه تا يه صدا مياد يا اون صفحه اي كه دارم بهش ياد ميدم و ول ميكنه صفحه بعد و نگاه ميكنه انگار كه نميتونه تمركز كنه اما وقتي ديگه چيزي واسه حواس پرتيش نيست خيلي زود جواب ميده و ياد ميگيره و خودش بخواد خيلي دقت بالايي داره به اطرافش و متوجه كوچكرترين تغييرات ميشه و نميتونه تو اتاقش بشينه و تنهايي بازي كنه خيلي بخواد بشينه تنها يه ربعه بيشتر نميتونه همش ميگه بيا با من بازي كن مهد كودك گذاشتمش همه از يادگيري و هوشش راضي بودن اما دوست نداشت بشينه سر كلاس همش دوست داشت بره بازي كنه و بالا و پايين بپره سر كلاس ميشست مربي بهش ميگفت رنگ كن مثل بقيه بچه ها حوصلش نميگرفت رنگ كنه كلا ميگفت مامان دوست ندارم سر كلاس بشينم سر همين كلاس نشستن هم ديگه نرفت مهدكودك
خلاصه اينكه عاشق يادگيريه و اگه بخواد حواسش پرت نشه خيلي زود ياد ميگيره اما خب زود حواسش به همه چي پرت ميشه و فكر ميكنم كه نوشتن و رنگ كردن و دوست نداره حوصلش نميگيره يه جا بشينه رنگ كنه تو خانه هاي بازي هم بازي هايي كه نشستني هستن و بلده انجام بده اما انگار نميتونه بشينه و بيشتر بازي هاي هيجاني و پرجنب و جوش و دوست داره دكتر براش به همراه ريسپريدون قرص استراموكس تجويز كرده استراموكس براي اختلال يادگيري و عدم تمركزه خالا با توجه به اين مواردي كه گفتم كه پسرم اختلال يادگيري نداره اما يه كم نميتونه تمركز كنه و زود حواسش پرت ميشه به نظر شما استراموكس و بايد بخوره كسي بوده به بچش استراموكس داده باشه تمركزش بهتر شده