2777
2789

[QUOTE=115191801]منم ی فامیل دارم فال میگیره هر چی بگه درسته ب من گفت زود بچه ی دومتو میاری 😭😭[/Qخوشبحالت پس

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😋منم تجربه اینجور فالگیرها دارم ی بار مجرد بودم فال گرفتم دقیق دراومد چیزی ک گفت

اره خدایی درست میکن یعنی از روز عقدمون سال ۹۰ گفت تا ۹۷ همه چیو گفت چقدر دلم پر بود پیشش خیلی گریه کردم 😢😄  

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
چرا😮

همینجوری فک کردم در اینده میخوای بیاری

من ی دعا نویس میشناسم میگن دعای محبت مینویسه شوهرت اگه ۱ ساعت باهات حرف نزنه میمیره در این حد ب نظرم ...

کجایی دعانویسه

من ی دعا نویس میشناسم میگن دعای محبت مینویسه شوهرت اگه ۱ ساعت باهات حرف نزنه میمیره در این حد ب نظرم ...

استاتر مارو گرفتی خودت تاپیک زدی کسی دعا نویس جواب گرفته بعد خودتم میگی یکی رو میشناسم کارش اینطوریه؟؟؟!!! 

استاتر مارو گرفتی خودت تاپیک زدی کسی دعا نویس جواب گرفته بعد خودتم میگی یکی رو میشناسم کارش اینطوریه ...

عزیزم اونم شنیدم نگفتم خودم رفتم نتیجه گرفتم 😐