2777
2789

سلام

پسر من ۳روز دیگه ۴ماهش تموم میشه 

الان بیشتر از یک هفتس سرماخورده چشماش عفونت کرده میچسبه ب هم قطره سولفاستامید دکتر داد ریختم فایده نکرد همش تب داره مدفوعش سبز بلغمیه ازمایش دادیم چیزیش نبود همش بیقراری میکنه پدی لاکت و زینک داده دکتر ولی فرقی نکرده تاالان ۲تا قطره استامینوفن تموم کردم 

دکتر انتی بیوتیک نمیده این تبش از چیه خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم 

تروخدا اگ راهکاری سراغ دارید ب دادم برسید بچم کوچولوعه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باآب ونمک پاشوئه کن اون قسمتی که تب داره

زیاداستامینوفن نده خیلی ضرره ببرپیش یه متخصص کاربلد

مایعات گرم بهش بده انفولانزانگرفته؟

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
کاش ببریش بیمارستان کودکان ویزیت بشه

بردم اصن دارو نداد فقط قطره استامینوفن و قطره بینی ک راحت شیر بخوره 

ن میگن چشه ک دنبالش باشم ن میگن چیزیش نیس ک خیالم راحت بشه

راهکاری ندارم فقط میتونم بگم دکتر خیلی خوبی ببریدش و من هم قابل باشم خیلی دعاش میکنم

قربونت برم مرسی 

بردم پیش دکتر خیر سرش هیچی نداد بخدا

دخترمنم ۱بار تو همین سن دقبقا پارسال زمستون ۲۱روز تب داشت ۱۰تادکتربردم آخرهم خودش خوب شد فقط من پیاز قارچ‌نیکردم میذاشتم کف پاش جوراب میکشیدم روش توگوشش هم شبا پیاز کوچیک میذاشتم 

بهتره صبح اول وقت ببریش بیمارستان یا مطب ویزیت بشه. استامینفون انقدر نده ضرر داره. سیتریزین بده یه کم ببین چطور میشه

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

پاشویه با آب نمک...وکاسنی ب بدنش بزن

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
باآب ونمک پاشوئه کن اون قسمتی که تب داره زیاداستامینوفن نده خیلی ضرره ببرپیش یه متخصص کاربلد مایعا ...

بعضی وقتا اب جوشیده خنک شده بهش میدم

نمیدونم ینی انفولانزاس؟

بعضی وقتا اب جوشیده خنک شده بهش میدم نمیدونم ینی انفولانزاس؟

پسرمن ۲۱ماهشه چشاش ورم داشت وقرمز یک هفته شباوروزا تب داشت وشیاف میزدم واستامینوفن میدادم ولی فایده نداشت بهش آب ولرم وشیرگرم ومایعات گرم دادم باسوپ خداروشکرخوب شد

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃