2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار ترو خدا بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 38 پست
فردا صبح اول وقت بيا تهران ببرش بيمارستان كودكان تهران توي خيابون طالقاني  بهترين دكترارو دار ...

صب ببینم شوهرم میارع

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا گوش نباشه یه جای دیگست گلوش یا سینه ش سرفه نمیکنه که خلط دار باشه؟ من دخترم ۵ سال پیش بعد از ...

ن سرفه هم نمیکنه 

فک میکردم مدفوعش باشه ک ازمایش دادیم چیزیش نبود 

شب تولدمه خیر سرم دارم دیوونه میشم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
ن عزیزم  قم هستم

ببرش پیش دکتر باهر بهترینه سر زنبیل آباد فلکه مفتح اونجا مطبشه شمارشو از ۱۱۸بگیر .بچه من هرسال زمستونا مریض بود سر یه مساله پوستی بردمش اونجا دیدم برا کودکان هم هست یه دارو داد خداروشکر دیگه مریض نشد. نسخه هاش گرونه ولی تاثیر خوبی داره

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
بعضی وقتا اب جوشیده خنک شده بهش میدم نمیدونم ینی انفولانزاس؟

عزیزم پیش یه دکتر خیلی خوب دیگه ببرش،تو شهرتون بپرس دکتر خوب کی هست؟بعد برا تب دعاینور بزار بالا سرش،براش هم بخون،موقع تب،با آب ولرم دست و پاشو بشور،خشک کن،بع جورا زنانه نازک بزن تو آبی که یکم الکل توش ریختی بزار کف پاهاش و رو سرش و زیر بغلش،کف دستاشم خیسکن،تب میاد پایین،براش حدیث کسا بخون و صلوات نذر کن،منم براش دعا میکنم.

ن سرفه هم نمیکنه  فک میکردم مدفوعش باشه ک ازمایش دادیم چیزیش نبود  شب تولدمه خیر سرم دار ...

حالا فعلا با شیاف تبش رو کنترل کن دوباره ببرش دکتر

تب خیلی خطرناکه نباید بیشتر از ۳۹ بشه

تب سنج داری تو خونه؟ چک دمای بدنشو

بیشتر از ی هفتس  یبار چک کردم تبشو ۳۸ بود سر و شکمش داغه ترشحات چشمش زرده

اگر بیشتر از یک هفته هست تب داره اما بالای ۳۸.۵ نمیره اما راحت شیر میخوره و بی قرار نیست تا ده روز صبر کن اما اگر هنوز تب بعد ده روز ادامه داره حتما برو دکتر اطفال متخصص بیماری های عفونی اونا بهترن برا چشمشم حتما باید قطره ضد باکتری بده. خطر تب تشنج هست اگر زیر ۳۸.۵ نگهش داری خوبه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید