2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست
من قبلا انصراف دادم. میری فرم پر می کنی. اگه وام گرفته باشی باید بپردازی قسط بندی میکنن. یا پول خواب ...

روزانه بودی انصراف دادی؟چ سالی؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رشتمو دوس ندارم.مهندسیه خیلی مردونست .یه شغل ظریف میخوام

مهندسی برقی که مردونه است ...بعدش میخوای بری چی بخونی کنکور میدی یا ازاد ...من میخوام برم ازاد

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
مطمئنی؟

چی بگم اخه دوستم از ارشد استعفا داد دولتی دید نمیکشه وضع مالیشون خیلی بد و کرایه ندارن بدن بعد چجوری این همه پول داده باشه برا استعفا تازه پول داده  بود میگف...

یه صلوات میفرسیدبختم بازشه؟💔💝
مهندسی برقی که مردونه است ...بعدش میخوای بری چی بخونی کنکور میدی یا ازاد ...من میخوام برم ازاد

نه من مهندسی شیمی ام .صنایع گاز. ولی دوس دارم روانشناس شم

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
روزانه بودی انصراف دادی؟چ سالی؟

کنکور میدم عزیزم.میخوام بازم دولتی بیارم

از آموزش دانشگاه بپرس. 

باشه عزیزم مرسی

محرومیت نداره؟ یک سال محرومیت؟ راستی گفتن امسال محرومیت برای روزانه رو برداشتن.

نه عزیزم اگ بلافاصله دولتی قبول شی نداره

نه من مهندسی شیمی ام .صنایع گاز. ولی دوس دارم روانشناس شم

منم شیمی میخونم چه تفاهمی 😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
منم شیمی میخونم چه تفاهمی 😂

ولی اگ مصممی ک انصراف بدی زودتر این کارو بکن.مثل من دیر نشه

نه عزیزم اگ بلافاصله دولتی قبول شی نداره

تا قبل از این قانون. روزانه ها در صورت انصراف تا یک سال حق شرکت تو آزمون رو نداشتن. منم انصراف دادم ون سال نتونستم شرکت کنم. ولی از امسال گفتن این قانون و دارن برمیدارن

تا قبل از این قانون. روزانه ها در صورت انصراف تا یک سال حق شرکت تو آزمون رو نداشتن. منم انصراف دادم ...

😍