2777
2789
عنوان

سرگذشت واقعی وچوب خدا

1150 بازدید | 47 پست

سلام خانم ها این قضیه که میخوام بگم مربوط به خاله امه.خاله ی من چندتابچه داره.که یکی ازپسرهاش خیلی عاقل وخوشگله.این پسرش یه دختری رودوس داشت که بابای دختره معتادبود.وخودشم یه بارطلاق گرفته بود.که البته باعث طلاقش پسرخاله ی بنده بود.پسرخاله ام خیلی تلاش کردکه این دختره روبگیره چون خاله ام به هیچ وجه راضی نمیشد.آخرش به هزارخفتی که حاله ام به دختره وخانواده اش زدراضی به ازدواج این دوتاشد.اما....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوگو ولی جون من زود بگو😌

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

اماازروزعقدوازدواج اینها خاله ام همه جاعروسشوخارمیکردومتلک های فراوان میگفت.همه جوراذیتش میکرد.حتی معتادبودن باباشوچندین باربه رخش کشیده بود.یعنی دعانویس نمیموندکه نره.تاجایی که طلاهاشم فروخت دادبه دعانویس.هی توخونه ی اونادعواراه مینداحت.میگفت یه روزم به عمرم مونده باشه بایدازپسرم جدابشه.خلاصه که مادرومادربزرگم خیلی نصیحتش میکردن اماگوشش بدهکارنبود.

این حین هم یه دامادداشت خیلی خوب وپولداروخیلی هم دوسش داشتن.آخرش دختره روانقدراذیت کردکه دختره بایه دونه بچه طلاق گرفت بچه رم دادبه خودشون ورفت.این حین هم یه دامادداشت خیلی خوب وپولداروخیلی هم دوسش داشتن.

این حین هم یه دامادداشت خیلی خوب وپولداروخیلی هم دوسش داشتن.آخرش دختره روانقدراذیت کردکه دختره بایه ...

اها چاه نکن بهر کسی اول خودت دوم کسی 😏

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

یعنی میمردن برااین دامادشون.حالاچندماهیه خبردارشدیم که دامادش رودخترش هوو آورده وروتخت دخترش جلوچشم خودش وبچه هاش بازنه رابطه برقرارمیکنه وباهم میرن حموم.صداجیعشون عالموبرمیداره.تازه به دخترخاله امم میگه عین کلفت بایدماکارکنی.

یعنی میمردن برااین دامادشون.حالاچندماهیه خبردارشدیم که دامادش رودخترش هوو آورده وروتخت دخترش جلوچشم ...

حقا که چوب خدا صدا نداره

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

حالااین به جهنم خیلی هم شدیدمعتادشده.جوری که همه چی روداره میفروشه.پسرخاله ام قسم میخوردمیگفت وقتی زنم ازخونه رفت براطلاق گفت واگذارتون کردم به دست بریده ی حضرت ابوالفضل من متونستم کاری کنم باهاتون.خداجوابتونوبده.حالاخاله ام هی گریه میکنه که خدایااین چه بلایی بودسرمون اومد.من چه گناهی کردم.مادرم رک گفت که دل عروستوشکستی.