2777
2789
کاربران گرامی لطفا از گذاشتن پستهای نامربوط خودداری کنید وگرنه دسترسیتون به سایت بسته میشه 

سلام نی نی یار جون میخوام یکی یکی تاپیکامو حذف کنم اما برا کپی لینک هر چی انگشتما میزارم رو عنوان تاپیک هیچی نمیاد کمکم کن😢

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نی نی یار جون میخوام یکی یکی تاپیکامو حذف کنم اما برا کپی لینک هر چی انگشتما میزارم رو عنوان تا ...

سلام عزیزم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1406181/یعنی-یکی-نیست-بمن-یاد-بده-چجور-لینک-تاپیک-بزارم

شام درست کردم میخواستم برم حموم یه دوش بگیرم امشب 'لباسامو کندم دیدم صدای زنگ خونه اومد "گفتم کیه شوهرم گفت سما منم بعد(از اونجایی که من همیشه توخونه لباس راحتی تنمه )همونجا گفت داداششم باهاشه میاد تو"منم گفتم کی باهاته؟  گفت :داداشم دیگه "منم حول کرده بودم گفتم :اها کجایین؟الان دقیقا کجایین😬😂 گفت بازکن بابا اون درو دیکه

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
سلام عزیزم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/1406181/یعنی-یکی-نیست-بمن-یاد-بده-چج ...

خوندمش همه چیزو یاد گرفتم الا کپی لینک آخه برام هیچی نمیاد مگه نباید انگشت بزارم رو عنوان تا آدرس بیاد😞

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

منم ی بار جایی رفتم برا مهمونی دم در موقع خدافظی با میزبان بجای اینکه بگن زحمت کشیدین گفتم ممنون قدم رنجه فرمودین

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊