2777
2789

عزیزم من یه سوال داشتم لطفا کمک کنید من هفته شش رفتم سونو واژینال فقط ساک و زرده بود و گفت جنین و قلب نیستن و اگر تا هفته دیگه رشد نکردن بیا برا سقط الان من هفته هشتم هستم میترسم برم سونو بگه تشکیل نشدن و بارداری پوچ بوده تروخدا راهنماییم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من یه سوال داشتم لطفا کمک کنید من هفته شش رفتم سونو واژینال فقط ساک و زرده بود و گفت جنین و قل ...

عزیزم نگرانی نداره حتما برو ایشااله پوچ نشه

اگرم خدای نکرده باشه زودتر سقط کنی بنظرم بهتره 

عزیزم من یه سوال داشتم لطفا کمک کنید من هفته شش رفتم سونو واژینال فقط ساک و زرده بود و گفت جنین و قل ...

نگران نباش عزیزم تنها راهت همینه که بری سونو زود بوده بعضیا ۸ یا ۹ هفته میشنون

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

من هفت هفته رفتم گفتن قلب نداره منتظر شدم ده رفتم قلبش میزد .زود نرو تشکیل میشه اگ نشد خودش میفته خدای نکرده

.ی صلوات برا آرامش دلم بفرستین❤

گلم برا خیلیا پیش میاد انشالا که پوچ نیس،اگرم بود ناراحت نشو منم بچه اولمو سقط کردم،دوباره جاش سبزمیشه