2777
2789

سلام به خانمای گلی که مدتی هست دلشون فرزند میخاد اما هنوز قسمتشون نشده

خانمایی که بدون دلیل باردار نمیشن ازتون میخام که این چند تا کار رو فقط یه دوره امتحان کنید و ان شاءالله نتیجه بگیرید.

شما که این همه مدت صبر کردین و کلی کار انجام دادین،اینا رو هم انجام بدین:

*از روز اول پریود تا روز تخمکگذاری خوردن حلوای میتی نی نی سایت و گرمیجات دیگه.برای گرم کردن رحم.

*از روز اول پریود تا روز تخمکگذاری پوشاندن شکم و کمر با یه حوله بزرگ و جوراب کلفت تا زانو و ژاکت به طور 24 ساعته ،چه تو خواب و چه بیداری.برای گرم کردن رحم.

*از روز اول پریود تا روز تخمکگذاری پیاده روی حدود یه ربع تا نیم ساعت.برای آزاد شدن تخمک.

*خوردن نشاسته از 4 ،5 روز بعد از تخمکگذاری.برای لانه گزینی بهتر

*ذکر صلوات و استغفار و طلب فرزند از خدای بالای سرمون

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله دامن همه منتظرا بزودی با بچه سالم و صالح سبز بشه🌷آمین

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏

تا وقتی که رحم سرد باشه زن باردار نمیشه

وقتی تخمک آزاد نشه ،فولیکول تبدیل به کیست میشه و بارداری اتفاق نمی افته

بعضی اوقات هم لقاح انجام میشه اما لانه گزینی خوبی نداره و از دست میره و حتی ممکنه خود زن هم متوجه نشه که لقاح صورت گرفته

تا وقتی که رحم سرد باشه زن باردار نمیشه وقتی تخمک آزاد نشه ،فولیکول تبدیل به کیست میشه و بارداری ات ...

راجع به روز های تخمک‌گذاری میتونی راهنماییم کنی؟

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
حلوای میتی چی؟

یه حلوای محصوص که فقط آردش با حلوای معمولیه یکیه

بقیه چیزاش گرمیجاته

مثل دارچین و زنجبیل و خرما و میخک و ...

تو همین نی نی سایت هم هست

راجع به روز های تخمک‌گذاری میتونی راهنماییم کنی؟

بهترین راه تشخیصش ،سونوگرافی پیش یه دکتر سونوگراف خوبه که بتونه درست تشخیص بده یا نه

از کیت تخمکگذاری هم می تونی استفاده کنی

اما اگه زمان تخمکگذاریت رو نمی دونی از روزی که پاک میشی یه شب در میون اقدام کن تا وقتی که زمان پریود بعدیت برسه

بهترین راه تشخیصش ،سونوگرافی پیش یه دکتر سونوگراف خوبه که بتونه درست تشخیص بده یا نه از کیت تخمکگذا ...

زمانش رو نمیدونم

فردا ۱۲سیکلم

به نظرت از فردا تا ۱۹سیکلم ۲روز یکبار برم سونوگرافی؟

بهترین راه تشخیصش ،سونوگرافی پیش یه دکتر سونوگراف خوبه که بتونه درست تشخیص بده یا نه از کیت تخمکگذا ...

اخه این ماه قرار امپول اچ سی جی بزنم

برای افزایش تعداد اسپرم هم عرق کاسنی عاللللللیییه

تعدادش رو خیییلللییی زیاد میکنه

مثلا به مدت 1 ماه ،هر روز روزی 1 استکان 1 ساعت بعد از ناهار و 1 استکان بعد از شام به همسرتون کاسنی بدید

فقط کاسنی شانس پسرزایی رو بیشتر میکنه

اخه این ماه قرار امپول اچ سی جی بزنم

دکترتون سونوگرافی میکنه و بهتون میگه کی آمپول رو بزنید