2777
2789

مامانا پسرم ۴۲ روزشه دکتر صدای اضافه توی قلبش تشخیص داد بردمش اکو فهمیدیم یه سوراخ ۳ میلیمتری تو قلبشه و یه دریچه های قلبش شله که دکتر گفت مشکل حادی نیست تا یک سال دیگه خودش خوب میشه اما من دارم سکته میکنم گریه هام بند نمیاد خیلی نگرانم واقعا کسی تو موقعیت من بوده؟

دارم دق میکنم😭😭😭😭

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمال زیاد این جور سوراخا بسته میشن  متخصص قلب نبود مگه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

منم سوراخ تو قلبم داشتم خوب شدم

پسرخاله ام داشت نشد و کلی عمل کرد

چی بگیم ما امیدت ب خدا و بعد دکترها

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

عزیزم امیدت به خدا باشه 

دکتر که میگه خوب میشه 

منم میدونم خوب میشه 

نگران نباش

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  برای سلامتی پسرت

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝

دختر اولم سوراخ داشت۱۸ میلی عمل شد دختر دومم ۴ میلی سوراخ داشت خداروشکر داره بسته میشه

تا زیر ۵ میلی بسته میشه نگران نباش گلم اگه تپل شن‌ک خیلی زودتر بسته میشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عزیزدلم وقتی دکتر خودش میگه چیزیش نیست اونوقت خودتو اینجور زجر میدی؟!

شوهرمم همینو‌میگه اما دست خودم نیست نگاش میکنم بغضم میگیره امید بخدا دکتر که گفت خوب میشه ۱ درصد احتمالش هست که خوب نشه

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین
بله بود ولی دلم میسوزه واسه پسرم😞

ای جان درک میکنم ب امید خدا هیچی نیست صحیح سلامته 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...