2821
2789

سلام عزیزم من حدود یه ماه پیش انجام دادم موهام با مش سوخته بود شدیدا وز وتوهم الان دیگه میرم حموم بعد حموم فقط با سشوار خشک میکنم ماسک میزنم  دیگه مثل اتو مو نمیشه ولی مثل موهای بازیگرای خارجی صافه تهش یکم حالت داره

من کردم اولین و آخرین بارم بود ت صیه میکنم اصلا اینکار رو نکنی خود مواد کراتین مو رو داغون میکنه وقتی اثرش بره متوجه می شی با اینکه من هم شامپو و ماسک مخصوصش رو گرفتم موهام به پشم تبدیل شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کردم اولین و آخرین بارم بود ت صیه میکنم اصلا اینکار رو نکنی خود مواد کراتین مو رو داغون میکنه وقت ...

ای بابا😑اخه من یبار با اتو نانو صاف کردم ولی موهام سوخت.گفتم با کراتین این دفعه صاف کنم

ای بابا😑اخه من یبار با اتو نانو صاف کردم ولی موهام سوخت.گفتم با کراتین این دفعه صاف کنم

نه اصلا اثر کراتین نهایتش  ۴ ۵ ماه باشه تازه اگه خوب نگهداری کنی و بهش برسی ی  سری مراقبتهایی هم داره که اصلا استخر نباید بری  و... الان زیاد یادم نیست ولی در کل زیاد ارزش نداره و شامپو ویتامینه مخصوصشم گرونه من این ۲ تا رو ۳۰۰ خریدم فقط پول الکی رو ریختم سطل آشغال