2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه درد دل همشو اول نوشتم

272 بازدید | 28 پست

خانما من دوبار اسباب کشی کردم ولی هیچکس حتی برای کمک نیومد .تک و تنها با همسرم ‌وقتی هم زایمان کردم مادرم تو بیمارستان منو ول کرد گفت مهمون دارم باید شام بذارم ابروم رفت مادرشوهرم جمع و جورم کرد تا برگشتم خونه . خانواده دوتامون هم تو یه شهر هستن .حالا باردارم .مادرم قبلا محل ... بهم نمیداد همیشه هم از طرف خانواده ام کمبود محبت داشتم بخاطر همینم سن کم ازدواج کردم .وقتی اسباب کشی کردم یکیشون نیومد وقتی زندگیم داشت از هم میپاشید فقط اذیتم میکردن و به همه گفتن این شوهرش فلانه و بهمانه .منم خدا بهم کمک کرد با کمک همسرم هر دوبار اسباب کشی کارامو کردم .حالا مادرم چند وقته دم به دقیقه زنگ میزنه .الکی .صبح یه بار ظهرم یه بار. هیچ حرفیم نداره .من مدتی با همسرم مشکل داشتم مجبور شدم خونه مادرم بمونه .پسرمو کتک زدن دو دقیقه میذاشتم خونشون سریع میگفت بیا بچتو جمع کن بچه من خیلی اروم بود ولی سرچیزای الکی بحث میکردن .وقتی با همسرم قهر بودم حتی ۱۰۰ تومن پول نداشتم برای بچم خوراکی بخرم بابام گفت من بهت پول نمیدم خودت برو کار کن.خیلی دلم شکست بالاخره خودم با همسرم حرف زدم باهم اشتی کردیم برگشتم سر زندگیم خداروشکر زندگیم بهتر از قبل .ولی حس میکنم باز مادرم قصد داره دخالت کنه .همش آمار میگیره شوهرت کجاست .ساعت فلان ناهار خوردین .چیکار کنم ؟ 

هی زنگ میزنه شوهرت چقدر پول داره ؟بچتو پارک ببر فلان کن بهمان کن چرا شوهرت بجا ۳۰۰ تومن میده ماشین میخره پولشو نمیده خونه بخره.قبلا مادرشوهرمم همینجوری بود همشم دخالت میکرد .از همسرم میپرسید زنت صبح ها صبحانه درست میکنه ؟شب ساعت چند میخوابی ؟زنت لاغر شده زنت چاق شده ؟زنت چه مواد غذایی میخوره !

خیلی اذیتم .البته من فقط گوش میدم رد میشم ولی خب گاهی اذیت میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با شما یکیه مشکلم 

کارای مامانم اصلا قابل توجیه نیست 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
عجب خانواده ی متفاوتی!!!

خانواده بنده به مراتب بدترن 

ولی تو جمع خیلی خوب نشون میدن خودشونو 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

مادرشوهرم دم به دقیقه زنگ میزنه گوشی شوهرم اگر حواب نده زنگ‌میزنه به من پسرم چند روز نیومده الانم جواب نمیده نگرانشم .درصورتی که مثلا شبش اونجا بوده .تو هیچ کاریم نظر شوهرم نمیپرسن .فقط میخوان امارشو بگیرن.

مگه مجبوریت  جواب بدیت بحثو عوض کن یا بگو نمیدونم بپیچون ولی کاری که خودت صلاح میدونیو انجام بد ...

میترسم به شوهرم بد خانواده ام‌بگم بعد مشکلی پیش بیاد براشون نذاره برم .

وای خدا ب دادت برسه اگه شوهرت خوبه بچسب ب شوهرت و بچه هات گوش نده ب حرف کسی نذار کسی نظر بده بی احترامی نکن ولی ی گوشتو بکن در یکیشو دروازه  هرچی گفتن بگو باشه ولی کار خودتو بکن با سیاست شوهر   و زندگیتو تو مشت بگیر بیخیال بقیه

عزیزم اونی که تعریف کردی مطمئن هستی پدر مادرتن؟ من برای بچه غریبه هم ببینم پول ندارن خوراکی میخرم و ...

ادم بی وجدانیه فقط پول براش مهمه.هیچ وقت یادم نمیاد مارو بغل کرده باشن یا محبت غیر مالی