2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد تریا مسیونولون ان ان بزن بزار چند ساعت بمونه بعد با دستما نرم نخی پمادو پاک کن حسابی نرم میشه فشار بده تخلیه شن.پوست بینی سفت از صورته باید اول نرمش کنی

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

وازلین با شکر رو قاطی کن بزار 20 دقیقه رو دماغت بمونه... بعد 4 دقیقه ماساژش بده بعد صوررتتو بشور نصفش میره....برای نصف دیگش آب بزار تو قابلمه بجوشه بعد ک جوشید سرتو بگیر روی بخارش روی سرتم ی حوله بنداز بخار نرمش میکنه بعد با ی پارچه تقریبا زیر مثل همون حوله ک رو سرتو دماغتو فشار و روشو پاک کن... یمدت معضل منم بود 10 تا کتاب خوندم تا این روشو یاد گرفتم پس قدرشو بدون   الانم یدونم ندارم وقتیم میری حموم اولش تا اخر حموم ب صورتت هیچی نزن بزار بخار اونارو نرم کنه اخر حموم با لیف و صابون بکش رو دماغت

وازلین با شکر رو قاطی کن بزار 20 دقیقه رو دماغت بمونه... بعد 4 دقیقه ماساژش بده بعد صوررتتو بشور نصف ...

مرسی عزیزم خیلی عذاب وجدان گرفتم تو ده تا کتاب خوندی من با یه مطلب تو به نتیجه میخوام برسم، الهی العفو الهی العفو

تاثیر داره؟ شمع هم دیگه فایده نداره، میگم میشه برم ارایشگاه بگم فقط رو بینیو پاک سازی کنه؟

یسری چسبم هست خیس میزنی میزنی ب ببینی ... بعد منتظر نباش همش با چسبه کنده شه نصفش کنده میشه نصف دیگشو باید فشار بدی بیاد بیرون...ناخن نداشته باشی ک زخم و کبود نشه