2777
2789
عنوان

سرویس چوب سیسمونی

820 بازدید | 20 پست

خانومای تهرانی  لطفا راهنمایی کنین سرویس چوب سیسمونی کجا برم تنوع کاراشون بیشتر و قیمتش ارزون تره ؟

لطف کنین بگین چه سالی خرید کردین و قیمت ۳ تیکه سرویس چوب  براتون چقد دراومد؟؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

من برج ۶ خریدم

تخت نوجوان با کمد و ویترین و دراور و آینه قیمتش شد ۵ تومن...تشکشم شد ۴۷۰

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مندازنعمت اباد خریدم سه تیکش ب علاوه تخت کنارمادر شد۴وخرده ای تابستون گرفتم هرمدلی خودت بخوای برا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

از کجا خرید کردی شما؟؟ تنوعش زیاد بود؟

من پاکدشتم ...اره کلی مغازه هست اینجا..

از دو و ۷۰۰ شروع میشه به بالا ب جنس بستگی داره همه هم تولیدی هستن قیمتا واقعا خوبه جنساشونم خوبه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
من پاکدشتم ...اره کلی مغازه هست اینجا.. از دو و ۷۰۰ شروع میشه به بالا ب جنس بستگی داره همه هم تولید ...

ممنون از راهنماییت گلم

کجای پاکدشت میشه دقیقا؟؟

ممنون از راهنماییت گلم کجای پاکدشت میشه دقیقا؟؟

دوراهی یبر...من از اونجا خریدم