2777
2789

چه شیرخشکی به بچتون میدید؟من شیر خشک نان به دخترم میدادم اوایل خوب بود بعد شروع کرد بعدخوردن شیر استفراغ کردن بعدنان رو قطع کردم بجاش ببلاک دادم خوب بود استفراغ نمیکرد ولی سه روز یه بار شکمش کارمیکرد و گفته بودن برا وزن گیری بچه خوب نیست و دوباره نان آپتی پرو بهش دادم استفراغ میکنه بعضی وقتا و شکمشم هرروز کار میکنه ولی ببخشید مثل لجنه سبز و لیزه...شنیدم آپتامیل خوبه به نظرتون شیرشو عوض کنم؟؟؟

شما چه شیرخشکی به بچتون میدید؟خوبه آیا؟

عزیزم منم ب دخترم نان میدادم و دقیقا همینطور بود،ی مدت شیرخشک اپتامیل ای ار میدادم و خداروشکر استفراغش رفع شد دوباره نان میدم.الان هیچ مشکلی نداره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر وزن گیری بچتون آپتامیل خوب بود؟

عزیزم فقط دوهفته دادم،چون سخت بود مخصوصا شبا

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️