2777
2789
عنوان

سپرده گذاري طلا

115 بازدید | 10 پست

كسي ميدونه بانك مركزي به ازاي هر گرم طلا چقدر پول ميده

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻

20تومن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بازم از این حرفا زدی 😂

كدوم حرف

اول از اینکه توراهیم پسر بود خیلی ناراحت شدم ولی الان خوشحالم که پسرم یه داداش واسش میاد و خداروشکرمیکنم از خدا میخام دامن همه منتظرارو سبز کنه😻
جدی پول میده؟؟؟یعنی چی؟

طلاتو ميزاري گرو به ازا هر گرم پول ميده تا يكسالم ميتوني تسويه كني يه جور مث قرض دادنه طلات ميشه ضامنت

بانک کارگشایی ملی هر14گرم یک میلیون وام میده وبعدیکسال200تومن سودمیگیره من42گرم طلادادم3میلیون وام ...

عه چه خوب اسم بانك همون كارگشايي هست?

طلا ملا🙊

خخخخخ من ك تا حالا اسم طلا نياوردم🤣

عه چه خوب اسم بانك همون كارگشايي هست?

بانک ملی کارگشایی

همه ی شهرهاهم ندارن

مثلاشهرمانداشت من رفتم اصفهان گرفتم

نوبتی هم بودبعدده روزوام رومیدادن

امامن گفتم ازشهرستانم همون لحظه وامم رودادن

فقط حتماحتمابایدیه حساب بازکنی توبانک ملی 

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )