2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 92 پست
اگه حساب کالریش دستته که خوبه ولی هیچی لبنیات نبود! به نظرم یه مقدار دست ببر توش و حداقل یکی دو تا م ...

درسته ...یه سوال مقداراش به چه صورت باشه مثلا پروتیین چقدر باشه؟

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه نکته‌! حواستون باشه حداقل یک ساعت بعد از ورزش چیزی جز اب نخورید، وگرنه وزنتون بیشتر میشه، ت ...

من خیلی پرخوری عصبی دارم تاعصبی میشم بااینک خیلی سیرم فقط باید بخورم نمیدونم چکارکنم

درسته ...یه سوال مقداراش به چه صورت باشه مثلا پروتیین چقدر باشه؟

دیگه هز 4 واحد کمتر نشه، البته میدونی که عدسی که گفتی، پروتئین هست درواقع، از لحاظ کالری جزو کربوهیدرات اوردمش 

نه شیرنمیدم رژیم4کبروهیدراتی ینی چی

فست فود، شیرینی، سرخ کردنی، پنیر پیتزا و چیزایی پرکالری معلوم الحال تا پایان رژیم ممنوع (پیش خودت بگو 2، 3 ماه بیشتر نیست! بعدش خوشتیپ میشم میرم فست فود) 

حالا چیزایی که میخوری: حتما حتما روزانه 8 لیوان آب، که پشت سر هم خورده نشه 

روزانه سه واحد لبنیات کم چرب (هر واحد میشه یه ایوان شیر یا یه کاسه ماست کم چرب) 

2 واحد میوه(هر واحد میوه، تقزیبا به اندارزه ی یک کایه ی کوچیکه، یا مثلا یک سیب یا نصف بیشتر یک موز...) 

2 ظرف گنده سالاد که هروفت دلت خواست میتونی بخوری اما بدون سس، میتونی  یه قاشق روغن زیتون، یا کمی ماست یا آبلیمو استفاده کنی، البته کاله یه سس مایونز 0 کالری داره که اگه اونو پیدا کنی هر چه قدر خواستی 

6 واحد پروتئین که هرکدوم معادل یک کنجه گوشت یا یک فوطی کبریت پنیر یا یک تخم مرغ آب پزه 

و 4 واحد کربوهیدرات که هر واحد معادل یک کف دست نان حجیم یا 5 قاشق برنج یا حبوبات پخنه شده یا 2 بیسکوییت ساقه 

من خیلی پرخوری عصبی دارم تاعصبی میشم بااینک خیلی سیرم فقط باید بخورم نمیدونم چکارکنم

ببین دو تا چیز، یکی اینکه یه مقدار خنزل پنزل کم کالری مثل کاهو و هویج یا نون و بیسکوییتای کم کالری دم دستت داشته باش برای اینطور مواقع 

دوم اینکه ریشه ی این مشکلو حل کن، اگه میتونی به یه مشاور مراجعه کن، یوگا و مدیتیشن داشته باش و خودشناسی رو فراموش نکن

اگه موضوع بیرونی مشخصی هم هست که ناراحتت میکنه تشخیصش بده و یا حلش کن یا حذفش کن! راه رفتن با ریگ توی کفش سخت تر از راه رفتن با تخته سنگه توی دسته! مشکلتو بشناس و باهاش رو به رو شو  تا راحت تر باهاش کنار بیای

عزیزم یه نکته‌! حواستون باشه حداقل یک ساعت بعد از ورزش چیزی جز اب نخورید، وگرنه وزنتون بیشتر میشه، ت ...

ممنون از شما دوست عزیز حتما توصیتونو اجرا میکنم

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
قد 158 وزن 68 وزن ایده ال 55  وقت ازاد زیاد دارم مخصوصا بعد از ظهر  صبحا نیم ساعت پیاده ...

عزیزم شما اگر روزانه 1 ساعت پیاده روی سریع داشته باشید، با 1600 کالری دریافتی وزنتون ثابت میمونه 

اگر بخواید هر هفته 750 گرم وزن کم کنید، رژیمی که مینویسم بهتون کمک میکنه، اگر بخواید سریع تر وزن کم کنید، به نظرم از کالری دریافتیتون چیزی رو حذف نکنید بلکه ورزشتون رو بیستر کنید، گرچه 750 گرم در هفته خوب و سالمه و بعد از دو ماه شما رو به 62 کیلو میرسونه و اگه 2 ماه دیگه ادامه بدید به وزن ایده آلتون میرسید.خب! حالا رژیم:

فست فود، شیرینی، سرخ کردنی، پنیر پیتزا و چیزایی پرکالری معلوم الحال تا پایان رژیم ممنوع (پیش خودت بگو 2، 3 ماه بیشتر نیست! بعدش خوشتیپ میشم میرم فست فود) 

حالا چیزایی که میخوری: حتما حتما روزانه 8 لیوان آب، که پشت سر هم خورده نشه 

روزانه سه واحد لبنیات کم چرب (هر واحد میشه یه ایوان شیر یا یه کاسه ماست کم چرب) 

2 واحد میوه(هر واحد میوه، تقزیبا به اندارزه ی یک کایه ی کوچیکه، یا مثلا یک سیب یا نصف بیشتر یک موز...) 

2 ظرف گنده سالاد که هروفت دلت خواست میتونی بخوری اما بدون سس، میتونی  یه قاشق روغن زیتون، یا کمی ماست یا آبلیمو استفاده کنی، البته کاله یه سس مایونز 0 کالری داره که اگه اونو پیدا کنی هر چه قدر خواستی 

6 واحد پروتئین که هرکدوم معادل یک کنجه گوشت یا یک فوطی کبریت پنیر یا یک تخم مرغ آب پزه 

و  واحد کربوهیدرات که هر واحد معادل یک کف دست نان حجیم یا 5 قاشق برنج یا حبوبات پخنه شده یا 2 بیسکوییت ساقه