2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 92 پست
62وزن  162قد  سن 47  وزن ایده ال 59  میزان ساعت ورزش پیاده روی یا دوچرخه سواری 3 ...

عزیزم یه نکته‌! حواستون باشه حداقل یک ساعت بعد از ورزش چیزی جز اب نخورید، وگرنه وزنتون بیشتر میشه، تا وقتی که ضربان قلب بالاست، جذب بدن هم بالاتر میره بهتره که نیم ساعت قبل از ورزش یه لیوان شیر یا یک واحد میوه بخورید و بعد از ورزش تا یک ساعت فقط آب، سلامت باشید

سن 28 من وزنم 67 قدم 157 وزن دلخوام 60 نیم ساعت میتونم ورزش کنم الان چند روزه 10 دقیقه حلقه میزن ...

عزیزم یه نکته‌! حواستون باشه حداقل یک ساعت بعد از ورزش چیزی جز اب نخورید، وگرنه وزنتون بیشتر میشه، تا وقتی که ضربان قلب بالاست، جذب بدن هم بالاتر میره بهتره که نیم ساعت قبل از ورزش یه لیوان شیر یا یک واحد میوه بخورید و بعد از ورزش تا یک ساعت فقط آب، سلامت باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد ۱۵۶ وزن ۵۸ وزن ایدال ۵۰ شکم وپهلو دارم ورزش داخل خونه میتونم انجام بدم بیرون متاسفانه بچه کوچیک د ...

قد 158 وزن 68 وزن ایده ال 55  وقت ازاد زیاد دارم مخصوصا بعد از ظهر  صبحا نیم ساعت پیاده ...

سن23 قد158 وزن78 میتونم باشگاه برم بعدبارداری اینقد شدم خاک برسرم

عزیزم یه نکته‌! حواستون باشه حداقل یک ساعت بعد از ورزش چیزی جز اب نخورید، وگرنه وزنتون بیشتر میشه، ت ...

ممنون گلم..کالری شمازی نکنم به نظرت؟>

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
نعمته! خیلی شیکه قد بلند! خیرشو ببینی! 

خب خدا رو شکر ❤❤

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
ممنون گلم..کالری شمازی نکنم به نظرت؟>

ببین این رژیم هم مبناش کالری شماری هست اما اینکه میوه و لبنیات و پروتئین باید میزانش رعایت شه، تکلیف کربوهیدرات رو هم مشخص میکنه، پس نیازی به کالری شماری نیست

وقتی که رژیم میگیریم فقط میزان کالری دریافتی مهم نیست، چیزی که به بدن میرسونیم هم خیلی مهمه، مثلا اگه پروتئین رو کم مصرف کنیم، به جای چربی، بافتهای ماهیچه ها میشکنن و میسوزن، مصرف میوه و لبنیاتم که احتیاجمون به ویتامین و کلسیم رو رفع میکنه

، فقط بین خودمون بمومه اگه بعد از یک ماه یه هو دلت یه بستنی کشید میتونی کالریشو بخونیو با یه مقدار از کربوهیدراتت جا به جا کنی! اما تو ماه اول تخطی نکن :-) 

ببین این رژیم هم مبناش کالری شماری هست اما اینکه میوه و لبنیات و پروتئین باید میزانش رعایت شه، تکلیف ...

میشه این جوری راهنماییم کنی؟مثلا من صبح یه لیوان اب ناشتا بعدش یه لیوان شیر یا نون و پنیر میان وعده بادام یا پسته یا شکلات تلخ یا نارنگی چیزی میخورم و ناهار سفیده تخم مرغ با یک تکه نان یا برجی 7 یا 8 قاشق یا خوراک جوجه میخورم اگر سالادم باشه که هیچ...میان وعده بادام و..بیسکوییت ترد  یا نصف لیوان نسکافه فوری یا آلبالو خشک میخورم..شده تو میان وعده همشو خورده باشم اما کم...8 لیوان آب و دارم بخاطر یبوستم...وشامم یا سفیده یا سوپ یا عدسی و...همین...

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
میشه این جوری راهنماییم کنی؟مثلا من صبح یه لیوان اب ناشتا بعدش یه لیوان شیر یا نون و پنیر میان وعده ...

اگه حساب کالریش دستته که خوبه ولی هیچی لبنیات نبود! به نظرم یه مقدار دست ببر توش و حداقل یکی دو تا میوه و دو تا لبنیات داشته باشی