2777
2789

سلام بچه ها،دیشب رفتم دکتر سونو گرفت گفت تنبلی تخمدان دارم دوماهه عروسی گرفتیم خودم ب اون حد نرسیدم ک بخام بچه دار بشم سنمم۲۳هست،دکتر بهم قرص دوفاستون۱۰داد گفت ده شب از روز۱۴پریودی باید بخورم ،شماها کسی بوده تنبلی داشته بعد خوب شده؟من میخام۴سال دیگ اقدام کنم نمیدونم چیکار کنم توروخدا کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلیا این مشکلو دارن اونم بخاطر بی تحرکی و غذاهاییه ک میخورن ناراحت نباش حل میشه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
خیلیا رو دیدم با وجود تنبلی سریع باردار شدن اما اگه واقعا موقعیتشو داری اقدام کن

اخه من هیچی بلد نیستم از بچه داری خودم خیلی بچم واقعن امادگیشو ندارم،نمیدونم چ کنم داغونم

فقط کنترل کن دوفاستون خوبه . من خیلی زجر کشیدم وقتی میخواستم باردار نمیشدم همه راهها رو رفتم و آخرش دکتر گفت برو مرکز ناباروری.  ولی خدا معجزه کرد.

برو قبلش آزمایش های لازم مثل ذخیره تخمدان و شوهرت آزمایش اسپرم بده اگه مطمئن شدید مشکلی ندارید هر دو تون اون موقع به تاخیر بنداز.

فبای آلاء ربکما تکذبان
الان خیلیا این مشکلو دارن اونم بخاطر بی تحرکی و غذاهاییه ک میخورن ناراحت نباش حل میشه

من وزنمم زیاد نیس۴۶کیلو ام قدمم۱۵۷،،،بنظرتون برم طب سنتی جواب میده؟

فقط کنترل کن دوفاستون خوبه . من خیلی زجر کشیدم وقتی میخواستم باردار نمیشدم همه راهها رو رفتم و آخرش ...

کجا باید بریم  میشه کامل بهم بگی اخه بلد نیستم 

من وزنمم زیاد نیس۴۶کیلو ام قدمم۱۵۷،،،بنظرتون برم طب سنتی جواب میده؟

اتفاقا یکی از دوستام رفته طب سنتی الان داره داروهاشو مصرف میکنه ی چند نمونه عرقیجات و قطره و شربت بهش داده 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍