2777
2789
عنوان

شنوایی نوزاد

337 بازدید | 18 پست

سلام مامانا پسرم یک ماهشه دوتا تست شنوایی اولین روز و الانشو گوشاش جواب نداده حالا گفتن دو هفته دیگه بیار تا سه ماهگی خیلی وقتا کامل میشه

کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه؟

دارم میمیرم از نگرانی لطفا اگر کسی بوده بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا مال پسرمم همین بود. ی مایعی هست تو گوش بچه که باید جذب بشه. اون هنوز جذب نشده. ما ی ماه بعد بردیم خوب بود خداروشکر. نگران نباش ، طبیعیه. تازه ما تو فامیل ناشنوا هم داشتیم من کلی نذر و نیاز کردم بعدا فهمیدم طبیعیه

آره بابا مال پسرمم همین بود. ی مایعی هست تو گوش بچه که باید جذب بشه. اون هنوز جذب نشده. ما ی ماه بعد ...

عزیزم یعنی دو ماهگی جواب داد ‌سرتون؟ خوب من الان واسه ی ماهگیشو بردم جواب نداده گفتن تا سه ماه وقت داره

سعی کن آرامش داشته باشی من از شنوایی چیزی نمیدونم ، ولی بچه‌ام بدنیا اومد هر دکتر یه ایرادی میذاشت، یکی میگفت ملاجش بازه یا کم کاری تیروئید داره یا کمبود د، اون یکی میگفت مشکوک به چسبندگی نخاعه باید ام آر آی بشه زیر بیهوشی، من کارم همش گریه بود و ... باعث شد شیرم خیلی کم بشه، الان فکر میکنم به اون روزا خیلی تاسف میخورم که لذت نبردم ،الان پسرم صحیح و سالمه

سعی کن آرامش داشته باشی من از شنوایی چیزی نمیدونم ، ولی بچه‌ام بدنیا اومد هر دکتر یه ایرادی میذاشت، ...

ایشالله که بچتون سلامت و شاد باشه همیشه

واقعا این روزا خیلی سخته خدا سر هیچ مادری نیاره

واقعا صحبتاتون باعث شد من بتونم بخوابم خدا ایشالله بهترینارو واسه شاهزادتون رقم بزنه

قربونت عزیزم ، من حالتو درک میکنم. خودم این روزارو داشتم. پس اصلا نگران نباش. خدا حفظش کنه