2777
2789

سلام من ديگه اخراى بارداريمه دكتر بهم ٥دى وقت طبيعي داده يعنى سونو اين طور گفته ولى هر كى ميبينه ميگه زود تر ميشه چون زير دلت خالى شده حالا شما چى ميگيد از كجا بفهمم زود تر ميشه يا نه  اينم بگين شما طبيعي چند هفته زايمان كردين نشونه هاى قبل زايمان چيه كه بفهمم نزديك كردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شکم من همیشه پایین بود هفته ۴۳ زایمان طبیعی کردم😐

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

كارى كردى پاره شد؟ فعاليت چيزى؟؟؟ استرس نداشتي پاره شد؟

نه گار خاصی نکردم من5ماهگی تا تقریبا 8ماهگی استراحت بودمدوهفته مونده به وقت زایمانم دکتر معاینم کرد یکمم تحریک دهانه رحم کرد بعد یعنی روز 6بهمن از اون روز پیاده روی طولانی و پله بالا پایین کردم خیلی بعد همون شب زایمانم یعنی11 داشتم پیاده روی میکردم کیسه ابم پاره شد 11ام زایمان کردم ولی کلا خود دکتر و تاریخاهمه واسه18ام بود

ااااا نى نى مدفوع نكرد؟؟؟ من خارش بیرون واژن گرفتم میترسم یه کم

نه عزیزم تا آخرش ک کیسه مو پاره کرد رنگ آب دور جنین بی رنگ بود

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷