2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت باشه مارک d steelنگیری بعد از چند ماه فندکش خراب میشه باید با درد سر روشنش کنی

دقیقا یکی از مشکلات که البته این خدا روشکر تو بوش نبود، اینه که وقتی شعله روشنه و مدت زیادی کار میکنه ، وقتی خاموش میشه با بدبختی روشن میشه

یادت باشه مارک d steelنگیری بعد از چند ماه فندکش خراب میشه باید با درد سر روشنش کنی

من دوتا گاز دارم یه صفحه ای مارکشو نمیدونم الان یادم نیس اما ایرانی نیس و من ازش ناراضیم و یک گاز دارم ک مارک دی استیل هستش صفحه ای نیس اما خیلی خوووووووبه راضیم ازش عالیه تموم شعله ها باهم روشن بشه انگار ن انگار

اره چون داغ میکنن

دقیقا یکبار تو شمال بعد آبکش کردن لوبیا پلو ، تا برنج دم بکشه مامانم دستشو گذاشته بود رو سرپیچ تا روشن بمونه و برنج دم بکشه. چون داغ کرده بود روشن نشد. تا ته مسافرا همه پطروس صداش میکردن