2777
2789
عنوان

گردن پسرم کج شده

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 65 پست
چون نخواستم گردنش خشک شه وباعث شه طرف دیگشم کج شه،تقریبا تا۵ماهگیش فیزوبردم،شش ماهگی اینا یدفعه دیدم ...

اخه پسر من از همون نوزادی همش به یه سمت میزاشت. پس الان منم هردو سمت سرشو بزارم یا اون سمتی که کمتر میزاره؟یا اصلا بزارم طاق باز بخوابه؟ نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پسر من از همون نوزادی همش به یه سمت میزاشت. پس الان منم هردو سمت سرشو بزارم یا اون سمتی که کمتر ...

ن هرشب ی طرف،بعد یکی دوهفته درست میشه اماتو همچنان ادامه بده کارتو،خواهش میکنم عزیزدلم،منم حال اینروزاتومیفهمم،ولی اصلانگران نباش

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ن هرشب ی طرف،بعد یکی دوهفته درست میشه اماتو همچنان ادامه بده کارتو،خواهش میکنم عزیزدلم،منم حال اینرو ...

میتونم فردا یا هروقت دیگه سوال داشتم ازت بپرسم؟اخه سوالام تمومی نداره انگار.

میتونم فردا یا هروقت دیگه سوال داشتم ازت بپرسم؟اخه سوالام تمومی نداره انگار.

اره عزیزم درخدمتم،انشالله زودی مشکلش حل شه

اره عزیزم درخدمتم،انشالله زودی مشکلش حل شه

ان شاء الله بچه شما هم همیشه سلامت در پناه حق و زیر سایه پدرو مادرش باشه. بازم ازت ممنونم.تو همین تاپیک میتونم بهت پیام بدم؟آخه تازه واردم نمیدونم

ان شاء الله بچه شما هم همیشه سلامت در پناه حق و زیر سایه پدرو مادرش باشه. بازم ازت ممنونم.تو همین تا ...

اره فدات شم شایددیرج بدم ولی حتما جواب میدم،ممنون ازدعای قشنگت،انشالله بچه شماهم همیشه سالموتندرست باشه

اره فدات شم شایددیرج بدم ولی حتما جواب میدم،ممنون ازدعای قشنگت،انشالله بچه شماهم همیشه سالموتندرست ب ...

سلام. خوبین. من بابت گردن پسرم دوباره خیلی ناامید شدم. اینکه خیلی کمه پس چرا باید ۶ ماه ورزششو انجام بدم؟ برای شما چندوقت ورزش کردین و خوب شد؟

سلام. خوبین. من بابت گردن پسرم دوباره خیلی ناامید شدم. اینکه خیلی کمه پس چرا باید ۶ ماه ورزششو انجام ...

فیزوتراپی یک ماه ونیم ولی خودم ۵ماه باهاش کارکردم ناامید نشو‌هرتلاشی اخرش لذت بخشه ونتیجشو میبینی انشالله هرچه زودتتر کجی گردنش برطرف شه

سلام خانوم گلا خوبید

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

دختر منم از وقتی دنیا اومد کجی گردن داشت دکتر بردم ۲۰ جلسه کاردرمانی گفت ببرم بعدش خودم ادامه بدم الان ۹ماهش تموم شد هنوز گردنش کج میگیره

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

هر روز ی ساعت ماساژ و ورزش میدم الان ۷ ماهه که این کار هر روزمه چند روزه دوباره بدتر شد 

فیزیوتراپی دکتر به شما گفت ببرید ؟؟نوبت دهی دکترگرجانی چجوریه خواهشا جواب بدین؟