دوستان من پسرم ۱۸ماهه هست و بدون پستونک اصلا نمیخوابه ۳روز بهش ندادم ولی امشب واقعا حالش بد بود منم مجبورن بهش دادم توروخدا تجربه هاتون بگین بهم تدریجی بگیرم ازش یایهویی
💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دو ماه پیش گرفتم تو ۱۰ ماهگی.باید قبل از یه سالگی میگرفتی سه شب گریه کرد. شب چهارم نذاشتن روز بتوابه شبشم بردمش حموم حسابی اب بازی کرد گرم شد گیج خواب بود یه قاشق هم baby seder بهش دادم خوابید دیگه شب پنجم عادت کرد دختر من زندگیش پستونکش بود
[QUOTE=115038629]من دو ماه پیش گرفتم تو ۱۰ ماهگی.باید قبل از یه سالگی میگرفتی سه شب گریه کرد. شب چهارم نذاشتن روز بتو ...[/QUOTEمتاسفانه دیر شده واقعا نمیدونم چکار کنم
💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم
[QUOTE=115038629]من دو ماه پیش گرفتم تو ۱۰ ماهگی.باید قبل از یه سالگی میگرفتی سه شب گریه کرد. شب چها ...
باید با صبوری زیاد گریه هاشو چند شب تحمل کنی فقط خستش کن تو روز نزار بتوابه شربت بیبی سد هم بگیر گیاهی و ارامبخشه طبیعیه واسه این جور مواقع. وولش خیلی گریه نیکنهولی ماساژش بده اول ببرش حموم بیارش جای گرم ماساژ بده هر چی گریه کرد بهش نده تا خستا شه. شیر شبم میخوره؟