2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 85 پست
وای عزیزممممممممممم.چقد سختی کشیدی مبارکت باشه عشقم...

ممنونم عزیز دلم💙💜😍💚🧡

خدایی خیلی سختی کشیدیم.ایشاله دل همه شاد بشه و شما هم به سلامت نی نی خوشگلتو در آغوش بگیری دوست خوبم🥰🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیز دلم💙💜😍💚🧡 خدایی خیلی سختی کشیدیم.ایشاله دل همه شاد بشه و شما هم به سلامت نی نی خوشگ ...

ازمایشات بارداریتو بده..قند و تیرویید و ی سری چیرای دیگن.... استراحت کن....سه ماه اول

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
ازمایشات بارداریتو بده..قند و تیرویید و ی سری چیرای دیگن.... استراحت کن....سه ماه اول

ایشاله چهارشنبه میرم دکتر حتما اینهایی که گفتی رو بهش میگم برام بنویسه،ممنون دوستم از راهنماییت🌺

فقط یه سوال،کمی درد در ناحیه دلم دارم ،شدید نیست،خفیف و گذراست.و احساس خستگی و خواب،تو هم اینجوری بودی ؟کمی هم حس پریودی دارم🙄

سلام عزیزم تبریک میگم بابت غافلگیری که خدا بهت نشون داد....ایشالانی نی تو سالم بغل بگیری....

گلم میتونم بپرسم مشکل شوهرتون چی بود؟

Dfiهم داده بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم تبریک میگم بابت غافلگیری که خدا بهت نشون داد....ایشالانی نی تو سالم بغل بگیری.... گلم می ...

ممنونم عزیزم از لطفت🌺

مشکل همسرم مورفولوژی بود،۲٪ نرمال بود.فکر می‌کنم DFI هم داده بود 

ممنونم عزیزم از لطفت🌺 مشکل همسرم مورفولوژی بود،۲٪ نرمال بود.فکر می‌کنم DFI هم داده بود 

دی آف ای چند بود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
دی آف ای چند بود؟

شوهر من مورفو سه دی آف ای ۳۰...میشه لطف کنی دی آف ای بهم بگی خییییلی نگرانم

راستش یادم‌نیست

اگر یوقت دسترسی به ازمایشا داشتی بهم بگی ممنون میشم

ایشاله چهارشنبه میرم دکتر حتما اینهایی که گفتی رو بهش میگم برام بنویسه،ممنون دوستم از راهنماییت🌺 ف ...

منم همینجورم.طبیعیه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

وای چقدر خوشحال شدم😍

@_شادی_بهشتی عشقم ایشون هم مثل شما تو سیکل آی وی اف باردار شده😍

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ