2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 85 پست

از اثرات داروها بوده تخمدان تحریک شده! 

من مهر دارو گرفتم بدنم جواب نداد کنسل شد... فقط یه فولی داشتم! 

سیکل بعدی قرار بود دی شروع بشه که آخرین پری من 23آذر بود، 26 دی فهمیدم باردارم! 

مبارک باشه، انشاالله سالم و خوش قدم باشه❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
وای چقدر خوشحال شدم😍 @_شادی_بهشتی   عشقم ایشون هم مثل شما تو سیکل آی وی اف باردار شده😍

❤️

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اثرات داروها بوده تخمدان تحریک شده!  من مهر دارو گرفتم بدنم جواب نداد کنسل شد... فقط یه فول ...

خداروشکر 🥰

ماشالله به دختر نانازت🌺😍

منم عاشق اینم که یه گل دختر داشته باشم❣️❣️

خداروشکر 🥰 ماشالله به دختر نانازت🌺😍 منم عاشق اینم که یه گل دختر داشته باشم❣️❣️

انشاالله خدا یه دونه سالم و خوشمل واست فرستاده😍😘

باشه عزیزم پیداش کنم خمی جا بهت خبر میدم 

استارتر جان من همچنان منتظرم ببینم دی اف ای همسرتون چند بوده تقزیبا؟مشکل داشته یانه؟راستی همسرتونم قبل ای وی اف شما دارو میخوردکه باردارشدید طبیعی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
استارتر جان من همچنان منتظرم ببینم دی اف ای همسرتون چند بوده تقزیبا؟مشکل داشته یانه؟راستی همسرتونم ق ...

عزیژم ببخش که دیر جواب دادم

DFI حدودا ۲۶-۲۷ بود،قبل از بارداری همسرم قرص پروفرتیل رو چند دوره استفاده کرد

عزیژم ببخش که دیر جواب دادم DFI حدودا ۲۶-۲۷ بود،قبل از بارداری همسرم قرص پروفرتیل رو چند دوره استفا ...

خاهش میکنم گلم ...مرسی که جوابمو دادید دی اف ای شوهر منم 27 هست دکتربهم گفته میکرو حتی نمیشه امیدوارشدم که مال همسر شماهم 27 بوده....البته اینسری 4روزاز پری گذشته ولی چون ناامیدم بی بی نذاشتم اخه همش حس میکنم الانه که پری بیاد حتی پاهامم مثل پری سنگینه ....سینه هامم پنج روزی درد داشت دیگه نداره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خاهش میکنم گلم ...مرسی که جوابمو دادید دی اف ای شوهر منم 27 هست دکتربهم گفته میکرو حتی نمیشه امیدوار ...

دکترا حرف الکی زیاد میزنن،من خانمی رو‌میشناسم dfi شوهرش ۳۵ بود با میکرو بار اول باردار شد،

در ضمن علائم حاملگی مثل پریودیه،من هر لحظه فکر میکردم پریود شدم،میرفتم دستشویی میدیدم‌خبری نیست،یه بی بی بزن ،ایشاله خوش خبری🥰❤️💜