2777
2789
عنوان

لیسانس تاریخ

573 بازدید | 20 پست

ایناک لیسانس تاریخ دارن بگن معلم شدن؟

کجا کار میکنن؟

بیکارن؟

• دَردِ مِن حِصار بِرکه نیستْ دَردِ مَن زیستَن با ماهیانیستْ ک فِݣر دَریا بِ ذهنشانْ خُطور نَکردة

باید از مازیار بپرسی😁😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

معمولا بچه های تاریخ سخت کار پیدا می کنن، اکثر دور و بری های من که وارد کار گردشگری شدن. من چون از قبل شاغل بودم، خیلی پیگیری نکردم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
معمولا بچه های تاریخ سخت کار پیدا می کنن، اکثر دور و بری های من که وارد کار گردشگری شدن. من چون از ق ...

رشته های تاریخ فقد جذب اموزشو پرورش میشن البته شانس حرف اولو میزنه 

چیزی ک من ندارم

• دَردِ مِن حِصار بِرکه نیستْ دَردِ مَن زیستَن با ماهیانیستْ ک فِݣر دَریا بِ ذهنشانْ خُطور نَکردة
رشته های تاریخ فقد جذب اموزشو پرورش میشن البته شانس حرف اولو میزنه  چیزی ک من ندارم

جاهای دیگه هم هست البته کمتر، چندتا از بچه هامون تو موزه کار می کنن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست