مہلاــ۸۱ مدیر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3811 عنوان چجوری به شوهرم بگم برادرش فوت شده😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 63 پست برادر ناتنیش امشب فوت شده الان خوابیده منم یه ساعتی میشه شنیدم فردا چجوری بگم که هول نکنه درسته رابطه خوبی هم نداشتن اما بالاخره مرده مطمئنم ناراحت میشه😭😭😭 به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 1398/09/18 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مہلاــ۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3811 خدا بیامرزتش خدارفتگان شماروهم بیامرزه به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم
monfared عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 2782 برادر از پدر یا مادر ؟؟؟یا کلا ناتنیه.بگو مادری خاهری کسی تلفنی بگه
341 عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 3594 به نظرم بزار کسه دیگه ای بگه ،یه بار از یه مشاور شنیدم که میگفت ،هیچ وقت خبر بد به کسی ندید ،مطمئنم کسایی دیگه هستن که حاضرن پیشقدم بشن
مہلاــ۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3811 اگه فردا بگی ناراحت نمیشه که چرا انقد دیر گفتی؟شاید بخواد امشب بره پیش خانوادش اخه دوره الان نمیتونه بره ازیه طرفی هم سرماخورده سرماخوردگیش هم خیلی سنگینه ازدکتر اومدیم...شامشوخورده خوابیده به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم
6875ahooooooo عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 15673 تسلیت عزیزم صبح بعده صبحونه بهش بگو اروم اروم که خاب دیدم یه اتفاقی افتاده بعد تعریف کن بگو خواب دیدم داداش مرده ببین چی میگه بعد اخرش بگو اگه واقعی باشه چی ببین چی میگه و دراخر بگو برادرت فوت کرده
مہلاــ۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3811 از حس و حالت نفهمیده؟ کلا خوابیده اگه بیداربود میگفتم به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 کلا خوابیده اگه بیداربود میگفتم چرا فوت کرد چندسالش بود؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
الابانو26 عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 1376 تسلیت عزیزم صبح بعده صبحونه بهش بگو اروم اروم که خاب دیدم یه اتفاقی افتاده بعد تعریف کن بگو خ ... خواب دروغ تعریف کردن گناه خب بچه نیس هول کن ؟طرف فوت شده نهایتا بگو خانوادش زنگ بزنن بگن خبر
455_mari عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 510 اخه دوره الان نمیتونه بره ازیه طرفی هم سرماخورده سرماخوردگیش هم خیلی سنگینه ازدکتر اومدیم...شامشوخور ... آخه چاره ای نیست.بنظرم بیدارشون کن و یه لیوان آب بده بخوره بعد بگو انگار حال برادرت خوب نیست،باید بریم پیش خانوادت.دیگه برید خودش متوجه میشه