2777
2789

سلام دوستان

من یکی ازداداشام دوتا دخترداره یکی سه ساله ویکی یک ونیم ساله ومن خیلی دوسشون دارم اما متاسفانه نه داداشم ونه زن داداشم هیچی سعی برای تربیتشون نمی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت کاری داداشم یک روزدرمیون ازصبح تایازده شبه واکثرازن وبچه اش شباخونه مامانم هستن منم چون روبه روخونه مامانمم زیادباهم روبه رو میشیم بارها شده که بخاطرکارای زشت دخترداداشم به خودش تذکردادم مثلا گفتم عمه جان این کارت خیلی زشته من ناراحت میشم سریع زن داداشم میگه ازکارفلان نوه که بهتره😶😶😶

ساعت کاری داداشم یک روزدرمیون ازصبح تایازده شبه واکثرازن وبچه اش شباخونه مامانم هستن منم چون روبه رو ...

خب بااین حساب بنظرم ب هیچ عنوان انتقاد نکن.چون به قول اون دوستمون هم ادم بده میشی..هم اینکه بزرگترا الگوی بچه هاشونن و مطمئن باش رفتار برادر زادت از رفتار پدر مادرش الگو میگیره

بچه خودشونه شما دخالت نکن لطفا ک آدم بده میشی

آخه امشب خونه مامانم بالاشتای مبل اورده بودپایین زیرش میوه پوست میکرد بعدمن وابجیم هرهفته یه روز میریم خونه مامانم تمیز میکنیم من باردارم وابجیمم بچه کوچیک داره واقعا سخته مونه بهش میگم عمه جان کارزشتیه زن داداشم میگه ازسروصداهای فلانی وفلانی که بهتره منم گفتم اگه قرارباشه کارای زشتش توجیه بشه روزبعدکارش بدترمیشه

پدرومادرن نمیشه که لااقل سعی نکنن...شاید تربیت و کاراشون باب میل شما نیست...اگرم واقعا پدرمادر خوبی ...

دقیقا ..اسی ایشون درست میگه...پدر یا مادرت اینکارو کنه...بیشتر پدرت...چون خواهر شوهر خودم بخواد تذکر بده من باشم زورم میاره و حرصم میگیره

خب بااین حساب بنظرم ب هیچ عنوان انتقاد نکن.چون به قول اون دوستمون هم ادم بده میشی..هم اینکه بزرگترا ...

خب ما بابچه هاش اذیت میشیم اومدن روبخاری خونه مامانم مثلا نقاشی کردن همه فرشاروپرماست کردن وحتی دختربزرگش چندین بارجیش کرده تمیزکاری خونه مامانم بامادختراست

مثلا چی کار میکنن از بچه ۳ ساله چه انتظاری داری ولی در کل وقتی میبینیزنداداشت جبهه میگیره خیلی عیر مستقیم بگو ، مثلا بگو فلان دوستم بچه اش خوش اخلاقه ،  از بس دوستم براش وقت میذاره منم ارزو دارم مثل دوستم با حوصله باشم برای تربیت بچه ام .خودت را مثال بزن که زنداداشت شک نکنه به ایشون منظورت هست و اینکه مادرت با مهربانی زیاد به داداشت و اگه نتیجه نداد به زنداداشت بگن