من خودم مجردم ..اینا رو تو اینستا دیددم گفتم براتون به اشتراک بزارم ...کامت هارو خوندم اقایون اکثرا همه گفته بودن کاش همه خانوما اینارو میدونستن و فلان ..
انشالله که زندگیتون شیرین تر بشه
شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
عزیزممجردی. اولا زندگی همیشه رمانتیک نیس بعدشم سلایق ادما ک یکسان نیس ک هی نسخه کلی تو این سایتا و کانالا میپیچن خیلی مردا ازین لوس بازیا خوششون نمیاد. هر زنی و هر مردی قلق خودش داره. با قلق همسر خودت همساز شی بهتره. این مردایی هم ک تو سایتا و کانال هایی مث این میگررن و نظر میدن یا مجردن و یا بدرد زندگی نمیخورن حرفشون سند نیس
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازمانی که بچه نداشتیم بیشترشو انجام مسدادم البته همسرم هم همینطور اهل ابراز علاقه هست ولی الان خیییلی کم شده باید دوباره به فکر باشم،ممنون از یادآوری💖