2777
2789
عنوان

نکات همسرداری واسه خانمای متاهل😍💕

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 77 پست

اگه سرش و بیار بالا ببین منو کلا کلش پایین من موندم گردن درد نمیگیره 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم‌مجردی. اولا زندگی همیشه رمانتیک نیس بعدشم سلایق ادما ک یکسان نیس ک هی نسخه کلی تو این سایتا و کانالا میپیچن خیلی مردا ازین لوس بازیا خوششون نمیاد. هر زنی و هر مردی قلق خودش داره. با قلق همسر خودت همساز شی بهتره. این مردایی هم ک تو سایتا و کانال هایی مث این میگررن و نظر میدن یا مجردن و یا بدرد زندگی نمیخورن حرفشون سند نیس

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر شو انجام میدم😄😄 فقط اگه چراغ حموم رو خاموش کنم فکر نکنم زیاد خوشش بیاد😐

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

نصفشون فانتزی بودنه واقعی مثلامن اگه برق حموموخاموش کنم چنان فریادی می‌کشه که بعدش خون راه بیفته بینمون نه اینکه ببینه برقوخاموش کردم بعدمن بگم بگودوستم داری و رمانتیک   هرگز 

مردا پس چیکارکنن؟

همشو خانوما گردن گرفتن که

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

تازمانی که بچه نداشتیم بیشترشو انجام مسدادم البته همسرم هم همینطور اهل ابراز علاقه هست ولی الان خیییلی کم شده باید دوباره به فکر باشم،ممنون از یادآوری💖

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
نصفشون فانتزی بودنه واقعی مثلامن اگه برق حموموخاموش کنم چنان فریادی می‌کشه که بعدش خون راه بیفته بین ...

👌

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
من اگه شوهرمو آرایش کنم میکشدم😂

اتفاقا  من و دخترم همیشه آرایشش میکنیم بعد روسری سرش میکنیم میشه کپی آبجیش بعد عکسشو واسه خواهرش میفرستم🤣🤣

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿