2777
2789
یا خانمایی که شوهراشون میرن سفر خارجه و اونجا میرن استخری که تمیز نباشه ،با یه بار رابطه خانم میگیره ...

آخه من عفونت واژن دارم یکم خیلی میترسم به خاطر این پرسیدم که از اینم ممکنه ایجاد شه یا نه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من عفونت واژن دارم یکم خیلی میترسم به خاطر این پرسیدم که از اینم ممکنه ایجاد شه یا نه

نه از عفونت واژن معمولا نمیات،چون واگیر داره و ازیه جایی منتقل میشه ،ولی میتونید خودتونو با آینه چک کنید که خیالتون راحت بشه

نه از عفونت واژن معمولا نمیات،چون واگیر داره و ازیه جایی منتقل میشه ،ولی میتونید خودتونو با آینه چک ...

آخه نمی دونم اصلا چجوریه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

کسی بوده که داشته و درمان کامل شده؟؟؟ لطفا کسی میدونه جواب بده ضروریه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
چندنوعن،هم به شکل خال تیره درمیات ،هم به شکل یه موی سفید زبر که اصلا نباید ژیلت بکشید یا دست بزنید

ممنون از راهنماییتون یه چن باری خودم چک میکنم ولی هیچ کدوم از اینارو ندارم خیلی ممنونم ازتون چون میترسیدم تو نت عکسشو ببینم واسه این اصلا نگا نکردم

ممنون از راهنماییتون یه چن باری خودم چک میکنم ولی هیچ کدوم از اینارو ندارم خیلی ممنونم ازتون چون میت ...

اصلا تو نت نبین چون حال بهم زنه،خب خدارو شکر،ولی به نظر من ما خانوما هرازچندگاهی باید بریم خودمونو چک کنید