2777
2789
برای زیست چی خوبه؟شیمی چی؟ من الان بخونم میرسم برای کنکور؟

سطحت تو تر کدوم چقدره و ایا پیش زمینه ای داری؟

اره میرسی هنوزم ولی برای سه تا رشته تاپ دانشگاه تیپ یک احتمال قبولی کمه بیشتر احتمال دانشگاه تیپ سه هست

اگه فیزیوتراپی و پرستاری و کلا پیرا میخوای آره مطمئنن حتی دانشگاه تیپ یک هم میشه اگه اصولی بخونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطحت تو تر کدوم چقدره و ایا پیش زمینه ای داری؟ اره میرسی هنوزم ولی برای سه تا رشته تاپ دانشگاه تیپ ...

دانشجوام.کنکوری ۹۶ بودم نظام قدیم الان میخوام دوباره کنکور بدم نظام جدید

پیش زمینه دارم رشتم تجربی بوده قطعا صفره صفر نیستم اگه بخونم یادم میاد 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
من دوازده ساله کنکور ندادم....زیست 30شیمی30فیزیک27ریاضی5 عربی40ادبیات30دینی40زبان صفر

اینا آزمون قلمچیه یا گزینه دو گاج و...؟

زیست علاوه بر مطالعه عمقی کناب درسنامه میخوای

برا پایه درسنامه میکرو و ماز و تست هم همین دوتا

برا دوازدهم خیلی سبز و فاگو(درسنامه هاشون عالیه خیلی عمیق بخونشون)و تست هم همین دو تا به اضافه میکروطلایی

شیمی پایه برا دهم یازدهم میاونی درسنامه بهمن بازرگانی رو بخونی که خیلی حجیمه میتونی هم درسنامه میکرو پایه رو بخونی اگه تست هم میکرو پایه رو بزن به اضافه VIT های بهمن بازرگانی برای دوازدهم درسنامه خیلی سبز و میکرو و بهمن(به ترتیب) تست شیمی دوازدهم هم همینطور

من دوازده ساله کنکور ندادم....زیست 30شیمی30فیزیک27ریاضی5 عربی40ادبیات30دینی40زبان صفر

فیزیک برای پایه و دوازدهم درسنامه و تست میکرو بعدا اگه وقت شد درسنامه و تست نردبام هر سه پایه ولی اولویت با میکروئه

ریاضی اوضاعمون یه مقدار خرابه برا همین توصیه میکنم با مهروماه جامع شروع کن(درسنامه و تست) بعدش برو سراغ آیکیو و نردبام جامع اگه وقت شد

عربی خوبه آفرین 

خیلی سبز تست جامع و نردبام جامع(درسنامه و تست به ترتیب اولویت)

زبان همچنان میگم شهاب اناری چه درسنامه چه تست

دینی هم درسنامه میکرو طلایی و برای تست هم میکرو(اگه زیاد نرسیدی تست بزنی ایراد زیادی نداره فقط کتابو باید حفظ باشی)

فارسی مبحثی میخوای بخونی یا درس به درس؟

باشه مرسی😀

این منابعی که گفتم برا شمام همینو میگم

این مبابع برای من موثر بوده ولی دلیل نمیشه به درد شما هم بخوره برا همین حتما از یه مشاور هم بپرسین چون مشاور بر خلاف من به تفاوت های فردی واقفه