2777
2789
فیزیک برای پایه و دوازدهم درسنامه و تست میکرو بعدا اگه وقت شد درسنامه و تست نردبام هر سه پایه ولی او ...

برای زیست میکرو بهتره یا نشرالگو؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
مبحثی

قرابت الگو و هفت خان خیلی سبز خیلی فرقی ندارن برای تست هر کدومو خواستین انتخاب کنین اما برای درسنامه قرابت یه کتاب هست که قرابتتونو عالی میکنه:هامون سبطی

لغت و املا و تاریخ ادبیات هفت خان 

زبان فارسی اول درسنامه و تست هفت خوان(چون حجمش کمتره الگو هست و زود تموم میشه) بعدش یا الگو یا هامون سبطی(هامون سبطی رو پیشنهاد میکنم)

ارایه هم هفت خان فک کنم بهتره

بعد عید هم موج ازمون ادبیات جامعو بزنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظام قدیم الگو بهتر بوده ولی الگو برا نظام جدید مطالبشو اصلاح نکرد و همچنان تستای نظام قدیمشو ر ...

خیلی بین این دوتا دو دل بودم خیلی ممنون

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

من الان شاغلم..ولی همیشه خوابای اشفته میبینم..کنکور دارم چرا نرفتم رشته هایی ک دوست دارم...الان ازشغل خودممم راضیم  ولی وجدانم راحت نیس..نمیدونم چرا

حوصله چهارسال بری کلاس سخته واقعا 

.کاشکی دوسال بود لااقل