مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من مجردم ولی خیلی دلم خواست پارسال ۶ تا خریدم هر کی می رسه می گه نامزد کردی نمی خوای بگی سالی یه خواستگارم که داشتم نمی آد جلو فکر می کنه متاهلم مگه متاهلی به النگو باید درآرمشون😂
من مجردم ولی خیلی دلم خواست پارسال ۶ تا خریدم هر کی می رسه می گه نامزد کردی نمی خوای بگی سالی یه خوا ...
منم ی بار النگوهام دستم کردم از همسایه تا همکار همه بهم میگفتن مبارکه غریبه یا فامیل!!! تازه ب خانواده ام هم تبریک میگفتن درشون اوردم حالا لابد فکر کردن بهم خورده😂😐😂
مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه