2777
2789
مگه قراره پوششمون رو با سلیقه ی ما هماهنگ کنیم. در ضمن یه روسری پشت گو ش گذاشتن دیگه از موهای سر و س ...

چه ربطی داشت !!!:؟؟؟!!روسری پشت گوش کجا و موی سینه ی مرد کجا .حداقل ی قیاسی بکن بشه خواهر 😂

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره منم این موضوع رو قبول دارم حتی نقل شده مرحوم انیشتین لخت بود موقع انجام محاسبات پیچیده و یند معت ...

بعله

هرچی لباس کمتر تن سبکتر

اقای ناصرالدین شاه مهمترین تصمیمات کشورو درحالت لختی میگرف به به هنوز تدبیرو بصیرتش در یاده مردم ماندگاره

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
یه سری زن بیچاره که اختیار لباسشون ندارن اینا را پررو کردن تو ایران مردا عادت کردن تو همه چیز شخصی ...

این آقا که دیدگاهش اینه آزار جنسی با نگاه و کلام بخاطر پوشش خانوم هاست وخودش ن مقصرن که دیگه تکلیفش مشخصه.... نگرانی من اینه که همین ها فردا دختردار میشن یا ازدواج میکنن و اون زن و بچه بیچاره چی از دست این ها میکشه خدا میدونه... خانم ها هم عادت کردن به محدود شدن و تابعیت بی قید و شرط از همسر

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
درسته منم از اونا دفاع نکردم که فقط در این موضوع نظرمو گفتم

آخه چندش اور بودنشو درک نکردم. 

دوست داشتم مردا یه مدت شال میپوشیدن تا ببینم چجوری تو سرشون نگهش میدارن

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

بچه ها یادتونه سحر قریشی روسریشو میذاشت پشت گوشش همه مسخرش میکردین؟؟ ب کجا چنین شتابان

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ما خانما خیلی خوش تیپ هستیم مردا مثل غول میمونن

دخترا شیرن مث شمشیرن پسرا پنیرن فوتشون کنی میمیرن😐😃😐

بعله هرچی لباس کمتر تن سبکتر اقای ناصرالدین شاه مهمترین تصمیمات کشورو درحالت لختی میگرف به به هنوز ...

هموووووون الان من لقمه ای نیست بخورم و دعا ب روح مرحوم ایشن نکنم. نور ب قبرش بباره نوررررر  .فقط ادم باید لخت باشه این فکرا ب سرش برسه .میگم چرا موتور کشور از حرکت ایستاده بگو مشکل کجاست دیگه .ای داد 

بچه ها یادتونه سحر قریشی روسریشو میذاشت پشت گوشش همه مسخرش میکردین؟؟ ب کجا چنین شتابان

اون سحر قریشی اگه چادر هم می‌پوشید همه مسخرش میکردن.... کلا عادی رفتار کنه یا غیر عادی مسخرش میکنن در هر حالتی 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

ب کنار سحر و بقیه ی هنرمندان عزیز و ماری کوری توی ازمایشگاهش