2777
2789

سلام دوستان من سه تا سزارین داشتم، الان دکترها خیلی از سزارین چهارم منو ترسوندن، کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه

لطفا کسی هم که مخالف چند بچه هست بی احترامی نکنه، هر کس برای خودش دلایل و مصالحی داره و دیدگاه افراد فرق می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه من دکترشم انقد دعواش کرده بود 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
بچه اخرتون چند سال داره؟ از سزارین ترسوندن یعنی میگن طبیعی؟؟؟!  مکان ‌برش و حتما تغییر می ...

نه تغییر نمی دن کلی دعوا می کنن که ما انجام نمی دیم چرا بچه دار شدی یا میگن برات خیلی خطرناکی بعد سه تا سزارین امکان طبیعی وجود نداره، آخری چهارسال و نیم

مامان جاریم سزارین پنجمشو دو سال پیش انجام داد.

البته دو تا از بچه هاش بعد تولد مردن سه تاشون هستن.

در ظاهر ک مشکلی نداره دیگ از درونش بیخبرم

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

نگران نباش

توکلت به خدا باشه

خطراتش و بپرس چیا هست در موردش از پزشکا دیگه هم پرس و جو کن

ما هم توی فامیل داریم چهارمی حامله هست و همه سزارین

اینجا دوستان زیادی گفتن دیدن این مورد و