2777
2789

سلام خانما 

من دخترم ١٠ روزه بدنيا اومده 

شير خودمو ميخوره و اصلا دوس ندارم بهش شير خشك بدم و خدارو شكر تا الان شيرمو خورده 

يه سوالي دارم 

مثلا بخوام برم بيرون بايد چيكار كنم ؟ مثلا توي رستوراني باشم كه موقعيت شيردهي نباشه ، يا بيرون يه كاري داشته باشم و بخوام بذارمش پيش مامانم ، بايد چيكار كنم ؟ تا ٤ ماه كه غذاي كمكي شروع ميشه نميتونم بيرون نرم كه ..  

شير بدوشم بريزم توي شيشه ؟؟ اخه ميترسم اگه شيشه بخوره يوهو ديگه سينمو نگيره .. 

ميشه بهم راهكار بدين . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه اونجور وقتا شیر خودمو میدوشیدم میریختم تو شیشه میدادم ولی واسم مشکل دار شد شیشه رو که میخورد سینمو سخت میگرفت.باقطره چکون و قاشق هم نمیشد دیگه بیخیال شدم

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

اره میتونی بدوشی. ولی مگه شیر خشک چشه که به هیچ عنوان نمیخوای بدی؟ من خودم به پسرم هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک تا شش ماهگی. بیرون رفتنی یا شب تو خواب شیشه میدادم. خوبم وزن داد بهش

دنیام بچه هام 🥰  

تایک ماه اول شیشه نده تا یه موقع سینه رو ول نکنه. 

من مثلا باید میرفتم دندونپزشکی یاجایی کار داشتم ، دوشیدم گذاشتم مامانم با قاشق بهش داد. رستورانم که فعلا نرو تا یکی دوماهگیش.  من دوماهگیش رفتم بیرون و رستوران. تو ماشین بهش شیر دادم

همون بیرون یه خلوتی گیر بیار بهش شیر بده دیگه عزیزم،  ترجیحا وقتی خوابه برو کاراتو انجام بده،  من که بیشتر از دو ساعت نتونستم بذارمش پیش مامانم، بهونه گیر میشه،  راستی کمکی که از شش ماهگی به بعده