2777
2789

امروز یکی در خونه مونو زد‌گفت بسته ی پستی داره برای پدرم. گفت کارت شناسایی و کارت بانک بیارین دم در. منم‌پدرم خونه نبود کارت خودمو بردم. گفت سفارش خدمات خودرو داده بودین. منم فکر کردم پدرم سفارش‌داده بوده. ۱۵۰ تومن کارت کشید و بسته رو داد. نمیدونم چرا‌مغزم از کار افتاده بود و کارتو راحت دادم. وقتی پدرم اومد گفت اصلا چیزی سفارش‌نداده و طرف دزد‌بوده. اینجا‌گفتم که شما حواستون باشه‌مثل‌من سرتون کلاه نره

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3584011/میشه-بیایید-حالم-خیلی-بدهاسی ببخشید .خانوما لطفا گزارش بزنید بترکه نی نی یار نیست

خواهششششششش میکنم لطفا

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

حالا تو بسته چي بود

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

نه بابا ....متاسفم 

بهش فکر نکن حرصم نخور از گلوش پایین نمیره الهی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سر بابای منم اومده،چند تا دفترچه تو پاکت بود ،واسه شما چی بود؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین