امروز یکی در خونه مونو زدگفت بسته ی پستی داره برای پدرم. گفت کارت شناسایی و کارت بانک بیارین دم در. منمپدرم خونه نبود کارت خودمو بردم. گفت سفارش خدمات خودرو داده بودین. منم فکر کردم پدرم سفارشداده بوده. ۱۵۰ تومن کارت کشید و بسته رو داد. نمیدونم چرامغزم از کار افتاده بود و کارتو راحت دادم. وقتی پدرم اومد گفت اصلا چیزی سفارشنداده و طرف دزدبوده. اینجاگفتم که شما حواستون باشهمثلمن سرتون کلاه نره
میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️