2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ولی خب این تیکرم طبق ۳۸ هفته که سزارینه تنظیم کردم، الان ۳۴ هفته و ۳ روزه

عزیزم آخرین پریودت کی بوده؟

دکترت تاریخ سزارین رو کی گفته؟ تاریخ دقیق نه زایمان زودرس

مرسی عزیزم ولی خب این تیکرم طبق ۳۸ هفته که سزارینه تنظیم کردم، الان ۳۴ هفته و ۳ روزه

اهان پس انشاالله همون ۳۸ هفته بسلامتی دنیا بیاد منم خیلی میترسم چون خیلی کمر درد دارم جوری که اگه به پشت باشم  عطسه ام بگیره یا سرفه انگار کمرممیخواد نصف بشه و موقع تکون و بلند خوردن قفل میکنه با درد شدید و وازتم  درد میگیره انگار فشار روشه  خدا کمکم کنه بچه ام بسلامتی دنیا بیاد خیلی میترسم 

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
درد داشتم..حالت تهوع شدید ولی مسمومیت بارداری نبود...گفتن رحمت نازک شده

یعنی همون اواخر  فهمیدی ؟

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
عزیزم آخرین پریودت کی بوده؟ دکترت تاریخ سزارین رو کی گفته؟ تاریخ دقیق نه زایمان زودرس

من چون تاریخ لقاحم دیرتر بوده ، طبق پریود میشم ۳۵ هفته ۶  روز ولی با هیچ کدوم از سونو هام نمیخونه ، طبق همه ی سونوهام از همون اوای که تشکیل قلب بوده تا ان تی و بقیه الان ۴۴ و خورده ای هستم 

دکترم هنوز تاریخ نداده بهم ولی هفته ام رو طبق ان تی حساب میکنه 

خودم حساب کردم ۱۲ دی ۳۸ هفته تمام هستم

اهان پس انشاالله همون ۳۸ هفته بسلامتی دنیا بیاد منم خیلی میترسم چون خیلی کمر درد دارم جوری که اگه به ...

خیلی استراحت کن 

آمپول و قرص نداده دکترت؟

ان شالله که به موقع و صحیح و سالم به دنیا میاد