2777
2789

یکیو میشناسم زیادی اجتماعیه و با همه راحت ارتباط برقرار میکنه .. همش سرش اینور اونور میچرخه دست خودش نیست انگار اروم و قرار نداره .. مرد و زن هم نداره .. همه رو نگاه میکنه 😣

من این اقایون رو نمیفهمم همشم میترسم از این بلا ها سر خودم بیاد .. میگن منظور نداریم و .. پس چرا باید همه رو سونوگرافی کنن ؟؟؟؟؟؟؟

چطور میشه ادم شوهر خودشو منطقی و عاقلانه بهش بفهمونه کسیو نگاه نکن .. که واقعا هم تاثیر داشته باشه و گوش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول باید همسریو انتخاب کنیم که سر به زیر باشه این نگاه کردن عادتیه که به سادگی ترک نمیشه

من مادرشوهرم خودش پسرشو تشویق میکنه به اینکار و جلو من از بقیه تعریف میکنه که ببین فلانی چقدر قشنگ شده. ادعاش میشه روش عن فکره و آدم نباید بدبین باشه😒 

احمقن بعضیا

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

منم کلی مرد و زن رو نگاه میکنم . حتی به زنا بیشتر نگاه میکنم .  ولی واقعا منظوری ندارم :(&nbs ...

منم خودم همینطورم ولی اخه خودم چون بدم میاد یه مرد نگام کنه و هزارتا فکر راجع بهش میکنم ، دلم نمیخواد مرد من بقیه زنارو نگاه کنه که اونام همچین فکری راجع بهش بکنن 😔

اخه نمیشه من خودم خانمی زیبا باشه نگاهش میکنم بااینکه زنم البته زیبا نه پلنگ

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من مادرشوهرم خودش پسرشو تشویق میکنه به اینکار و جلو من از بقیه تعریف میکنه که ببین فلانی چقدر قشنگ ش ...

😳😳😳 ماهم یه دونه شبیه این داریم میخوام کفشمو بکنم تو حلقش انقدر فک نزنه

😳😳😳 ماهم یه دونه شبیه این داریم میخوام کفشمو بکنم تو حلقش انقدر فک نزنه

اگه تونستی ادبش کنی به منم یاد بده چیکارکنم . بعضیا گاون ولی خودشون خبر ندارن  فکر میکنن روش عن فکر و باکلاس و خوشبینن خاک برسرا

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹