2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این پیج اینستا که بهش مطمئن هستم savigh_hakim_banoo از 8 ماهگی باید بهش سویق کامل بدید

سلام من برای دخترم سویق گرفتم نحوه مصرفش چجوریه؟؟چندبار در روز میدی؟؟سویق توچه غذاهایی میریزی؟؟

نه ضرر نداره الان دیگه هفته ای سه بار میدم بهشون دیگه هرروز نمیدم

سلام درمورد مصرف سویق توصیح میدید؟؟سویق توچیا میریزی میدی؟یه قاشق چایخوری پر خوبه؟؟چندبار در روز میدی؟

سلام درمورد مصرف سویق توصیح میدید؟؟سویق توچیا میریزی میدی؟یه قاشق چایخوری پر خوبه؟؟چندبار در روز مید ...

سلام عزیزم

هم تو سوپ میرزم

هم تو شیر با سه شیره 

من روزی یه بار میدم چون وقتی بهشون میدم دیگه انگار تهشون سوراخ شده سیر نمیشم فقط میخورن  اونوقت باید شوهرم کباب کنم بدم بهشون بخورن  

بستگی به لیوانت داره  اگه لیوان بزرگ بود یه قاشق چایخوری بده

روزای اول شاید از پودر بدش بیاد کم بریز بعد کم کم زیادش کن

سلام من برای دخترم سویق گرفتم نحوه مصرفش چجوریه؟؟چندبار در روز میدی؟؟سویق توچه غذاهایی میریزی؟؟

من قبلا باهاش فرنی درست میکردم. الان تو آب هویج میریزم یا باهاش حلوا درست میکنم

سلام عزیزم هم تو سوپ میرزم هم تو شیر با سه شیره  من روزی یه بار میدم چون وقتی بهشون میدم دیگ ...

مرسی عزیزم.خدازوشکر میخوره بدش نیومده.من خودم هم ازنزه سویق خوشم اومده😂 یه کوچولد مزه ارد نخودچی میده

من قبلا باهاش فرنی درست میکردم. الان تو آب هویج میریزم یا باهاش حلوا درست میکنم

میشه توهزغذایی ریخت بهشون داد دیگه؟؟من دیروز توی برنج دخترم ریختم یه بارهم توی چایی ودوغ ریختم بهش دادم

میشه توهزغذایی ریخت بهشون داد دیگه؟؟من دیروز توی برنج دخترم ریختم یه بارهم توی چایی ودوغ ریختم بهش د ...

والا من شنیدم نباید حرارت ببینه ولی خودم حلوا درست کردم رو حرارت گذاشتم دیگه

والا من شنیدم نباید حرارت ببینه ولی خودم حلوا درست کردم رو حرارت گذاشتم دیگه

حلوا زمانی که اخرش اب شکر اصافه میکنی اون موقع سویق رو بریز.من رو برنج دخترم زمانی که برنج براش کشیدم سویق ریختم روبرنجش هم زدم خورد.