2777
2789
عنوان

برای پاگشای خواهرم چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 67 پست
جیگرتو، من دستم تو مرغ شکم پر راحت تره تا خورشتش ولی لازانیا سخته واسم

خب جای لازانیا قورمه یا قیمه بذار یا فسنجون

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم.بین اینا انتخاب میکنمم.(ماهی ومرغ شکم پر.کباب.قورمه سبزی.دو مدل برنج.سالادماکارونی.فسنجون . یه مدل خورشت داریم.خورشت الو شیرینی خیلی خوشمزس)

دیگه بامخلفات ترشی سالاد ویه مدل فینگرفود

بعدغذاهم میوه . ژله کیک یا شیرینی با چایی زغفرونی

قبلشم که شربت اینا

سعی کن میخوای متنوع باشی همینا رو خوشگل تزیین کنی ومدل جدید.مثلا شربت پرتقال که تکراری نذار.تواینستاا مدل جدیدیادبگیر وتزیین خوشگل

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

استارتر چیزای سخت و وقت گیری رو انتخاب کردی . 

از شب قبل ژله و مواد سالادهاتو آماده کن بذار یخچال .

صبح روز مهمونی هم   فسنجونتو بار بذار بعد برو سوپتو بذار. بعد مرغتو سرخ کن . بعدازظهرم برنجتو درست کن .یه خرده زرشک و خلال هم آماده کن برا یه دیس از برنجات .

ولی دو مدل برنج درست نکن . مثلا باقالی پلو و برنج سفید . وقتتو میگیره . 

سالاد فصل .خورش قیمه بادمجون.ته چین مرغ .ژله .دوست داشتی یه کوبیده یا جوجه هم بزار کنارش 

.اگر بتونی بیشتر غذا ها راداز بیرون تهیه کنی خودت راحتتری .منکمعمولا مهمونی این شکلی را برنج و سالاد و ژله خودم درست میکنم ولی مخلفاتش را از بیرون .در عوض برای پذیرایی پفک هندی و پفیلا و تخمه درست میکنم

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .
سالاد فصل .خورش قیمه بادمجون.ته چین مرغ .ژله .دوست داشتی یه کوبیده یا جوجه هم بزار کنارش  .اگر ...

سوپ هم یادم رفت میتونی هم دو نوع برنج درست کنی یه ساده یه مثلا باقالی و یا شوید 

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .
مگ میخواد هیات غذا بده ، ی برنج ی گوشت و ی سالاد بسه ، چتوووووته تجمل گراها

حلا یباره دیگه، همیشه که اینجوری نمیکنم، پاگشاس دیگه دوستم

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
مگ میخواد هیات غذا بده ، ی برنج ی گوشت و ی سالاد بسه ، چتوووووته تجمل گراها

این غذای مخصوص پاگشای خواهرشوهره.ایناکه میگیم مخصوص خواهره  

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

به جای سوپ شیر سوپ جو به نظرمبهتره به جای سالاد کرفس و سیب که واقعا تصور همچین ترکیبی قشنگ اشتهای اد ...

منم تصورم از سالاد کرفس همین بود ولی جایی که خوردم اصلا نفهمیدم ترکیبش چیه تا ازش پرسیدم خیلی خوشمزس

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
سالاد پیازچه چطوریه؟

مواد سالاد ماکارونیه فقط به جای  ماکارونی ، شوید وپیازچه رو ریز ریز میکنی باسس . 

سیب زمینی پخته 

سفیده تخم مرغ 

کالباس 

پیازچه ریز شده 

شویر تازه ریزشده 

نمک

سس.