2777
2789
عنوان

چرا وسط کیکم خمیر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 41030 بازدید | 27 پست

یه چیزی احتمالش زیاده اینکه تاریخ بکینگ پودرت قدیمی باشه حتی اگه ۶ ماهم ازش گذشته باشه بهتره بری یه بکینگ پودر به تاریخ همین ماه بخری

دوم اینکه ظرفت خیلی کوچک باشه کیک خمیر میشه بهتره داخلش رنده موز یا میوه نریزی فعلا فقط اگه خواستی گردو بریز

تخم مرغتم زرده سفیدشو جدا کن سفیدرو انقدر بزن که شکل کف بشه و سفت بزارش یخچال همه موادتو با زرده درست کن در آخر اون سفیدرو از یخچال در بیار آروم هم بزن با لیسک

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرارت زیاده. کم کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نهال عزیز ، دلایل نپختن کیک زیاده ولی چند علت مهم و عمده اش اینهاست ، به ترتیب : 1- گرمای فر 2- بخوبی هم نزدن مواد و بدرستی انجام ندادن هوادهی و کرمینگ 3- بیکنیگ پودر

که البته در هر کیک با کیک دیگه فرق میکنه مثلاً یک کیک سبُکی مثل اسفنجی که سفیده اش رو فرم میدیم ، حتی در فرهایی که گرماشون کمه و از این لحاظ مشکل دارن یا حتی با بیکینگ پودرهای خیلی معمولی پف میکنه وهیچ مشکلی براش پیش نمیاد.

اما مسئله و چالش اصلی در کیک هایی هست که سفیده هوادهی نمیشه ، کرمینگ یا زدن کره با شکر انجام نمیشه  ، تخم مرغ با شکر اونقدر زده نمیشه تا حجیم بشه ، کیک های میوه و کیک هایی که کمی سنگین هستن.
در این مدل کیک ها اگر حرارت فر کم باشه (یا حتی زیاد) کیک خراب میشه ، وسطش خمیر و خام میمونه و پوک نمیشه ؛ (ممکنه از بیرون برشته و قهوه ای شده باشه)

نمیشه نظر قطعی داد که مشکل از کجاست چون این رو شما با تست و خطا باید پیدا کنید که دارید کیک رو میپزید.

اما این راهکارها کمک کننده است :

1- چک کنید که فر شما هدررفت گرما داره یا خیر ؛ حتی یک درز یا سوراخ کوچیک باعث میشه گرمای زیادی هدر بره و کیک نپزه ، وسطش خمیر بمونه درحالیکه از بیرون برشته شده و کیک پف نکنه و پوک نشه.

2- اگر تخم مرغ با شکر رو میزنید ، به دستور دقت کنید که ازتون خواسته چقدر هم بزنید. اما بطور کل اگر بخاید تخم مرغ با شکر ، حجم اش دو برابر بشه حدود 4 دقیقه باید هم بزنید. زدن کره با شکر هم خیلی مهمه . به این مرحله دقت کنید.

3- تست بیکینگ پودر رو انجام بدید. اینجوری اگر مشکل از بیکینگ پودر شما نبود ، خیالتون راحت میشه و سراغ چک کردن سایر موارد میرید. در سایت نیک پز ، تست تازه بودن بیکینگ پودر بصورت کامل آموزش داده شده.

4- سایز قالب که بنظر من تاثیرش در خمیر شدن کیک به اندازه موارد قبلی نیست.
ولی اگر از قالب میان تهی استفاده کنید ، تا حدودی به خمیر نشدن کیک تان کمک می کند. چون کیک از وسط هم گرما و حرارت می بینه.

امیدورام توضیحات براتون مفید بوده باشه    ، با احترام   

این مطلب از سری مطالب آموزشی نیک پز هستش. پیشنهاد می کنم به لینک ایراد فر و خراب شدن کیک و شیرینی بروید و مطلب را کامل مطالعه کنید.

همچنین مطلب دلایل نپختن و خام ماندن کیک به شما کمک می کند.